Tuesday, September 8, 2015

Μάχη για τη ζωή του δίνει ο Κύπριος που τραυματίστηκε σε καβγά στη Μύκονο

Ένα βίντεο ντοκουμέντο από τον άγριο ξυλοδαρμό του Κύπριου Βαγγέλη Πέππο έξω από το Super Paradise της Μυκόνου έρχεται στο φως της δημοσιότητας. Ο 31χρονος νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στο Θριάσιο, όπου μεταφέρθηκε με ελικόπτερο από τη Μύκονο μετά τον άγριο ξυλοδαρμό του.


Όλα ξεκίνησαν το βράδυ της Κυριακής όταν ο 31χρονος Κύπριος τουρίστας, ενώ διασκέδαζε στο γνωστό beach bar της Μυκόνου με την σύζυγό του και την παρέα τους, διαπληκτίστηκε με έναν άλλον Κύπριο, κάτοικο Βρετανίας, θαμώνα. Τότε, σύμφωνα με τα όσα μετέδωσε το Star, άνδρας της ασφάλειας του μαγαζιού τον έβγαλε έξω, ενώ δεύτερος μπράβος των ξυλοφόρτωσε και τον πέταξε με μανία στο έδαφος.

Μύκονος: Βίντεο ντοκουμέντο από τον άγριο ξυλοδαρμό του Κύπριου τουρίστα 
Sofokleousin.gr

Μύκονος: Βίντεο ντοκουμέντο από τον άγριο ξυλοδαρμό του Κύπριου τουρίστα
«Δεν μας άφηναν να ξαναμπούμε μέσα και ο Βαγγέλης φώναζε “έχω τη γυναίκα μου μέσα” κι έκανε κίνηση να τον χτυπήσει. Τότε άρχισε τις σφαλιάρες ο μπράβος […]» είπε στο Star, ο Χρήστος Λάσκας, αυτόπτης μάρτυρας και φίλος του θύματος και πρόσθεσε: «Ο ψηλός ο σεκιουριτάς τον πιάνει με μία λαβή, τον σηκώνει πάνω και τον πετάει κάτω. Έπεσε με την πλάτη και χτύπησε το κεφάλι» προσθέτει ο φίλος του θύματος.
Η αστυνομία φέρεται να έχει στα χέρια της βίντεο από το μπαρ της Μυκόνου από όπου αναμένεται να προκύψουν πολύτιμα στοιχεία για το ποιος ή ποιοι ευθύνονται για τον άγριο ξυλοδαρμό του 31χρονου Κυπρίου.
Για το περιστατικό κρατούνται δύο άτομα.
Δείτε το βίντεο από το Star



ΤΙ ΜΕΤΕΔΩΣΕ Ο ΑΝΤΕΝΝΑ

Μάχη για τη ζωή του δίνει ο Κύπριος που τραυματίστηκε σε καβγά στη Μύκονο



Μάχη για να κρατηθεί στη ζωή δίνει ο 31χρονος που τραυματίστηκε σοβαρά σε beach bar της Μυκόνου.

Σε κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται ο 31χρονος Κύπριος που τραυματίστηκε, κάτω από άγνωστες συνθήκες σε beach bar της Μυκόνου.
Ο άτυχος άνδρας και πατέρας ενεπλάκη σε καβγά, στον οποίον παρενέβησαν δύο από τους άνδρες της ιδιωτικής ασφάλειας του καταστήματος. Σύμφωνα με πληροφορίες ο ένας εκ των δύο υπόπτων, ο 25χρονος μπράβος, παραδόθηκε το πρωί της Τρίτης στις αρχές. Μετά την ολοκλήρωση της κατάθεσής του, θα αποφασιστεί αν θα αφεθή ελεύθερος ή αν θα προφυλακιστεί. Ο έτερος ύποπτος έχει ήδη καταθέσει και αφεθή ελεύθερος, αφού δεν προέκυψε κάτι σε βάρος του.
Ο Κύπριος πατέρας με την σύζυγό του ήταν στο μπαρ το βράδυ της Κυριακής όταν, για άγνωστους λόγους,  διαπληκτίστηκε με έναν Άγγλο. Οι άνδρες της ασφάλειας τον έβγαλαν από το μαγαζί (στο οποίο να σημειωθεί ότι εργαζόταν ως ταπετσέρης), αλλά ο 31χρονος επέστρεψε στο κλαμπ και οι δύο άνδρες πήγαν για να ξεκαθαρίσουν την κατάσταση.
Ο Κύπριος πατέρας ενός παιδιού μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο της Αθήνας, όπου νοσηλεύεται στην εντατική, ενώ ο ένας εκ των δύο υπόπτων αφέθηκε ελεύθερος μετά από την κατάθεσή του.

Βαγγέλης Πέππος


No comments:

Post a Comment

wibiya widget