Monday, December 19, 2016

Τελικά ο ληστής ήταν του "ιερεα" ο… εραστής!


…Στη φόρα βγήκαν ροζ λεπτομέρειες της ζωής ενός ιερέα από τη Λάρισα, κατά τη διάρκεια εκδίκασης υπόθεσης ληστείας στο Μονομελές Εφετείο Κακουργημάτων.
Ο ιερέας κατηγορούσε δύο νεαρούς Βολιώτες ότι τον λήστεψαν, όμως αυτά που αποκαλύφθηκαν έκαναν τους πάντες μέσα στο δικαστήριο να… κοκκινίσουν.
Όπως αναφέρει το kosmoslarissa ο ένας από τους κατηγορούμενους ισχυρίστηκε στο δικαστήριο ότι διατηρούσε σχέση επί πληρωμή με τον ιερέα και πως για τις ερωτικές του υπηρεσίες έπαιρνε ως αντάλλαγμα δώρα, όπως κινητά τηλέφωνα ή Playstation.
Σύμφωνα με το κατηγορητήριο, ο νεαρός μαζί με ένα φίλο του μπήκαν στο σπίτι του ιερέα και αφού τον απείλησαν με κουζινομάχαιρο και σουγιά του πήραν 400 ευρώ.
Ο 24χρονος ισχυρίστηκε ότι συναντιόταν με τον ιερέα σε ξενοδοχεία του Βόλου, όπου πήγαινε χωρίς τα ράσα για να μην τον αναγνωρίσει κανείς.
Πάντως, το δικαστήριο τον καταδίκασε σε τέσσερα χρόνια φυλακή με τριετή αναστολή και του έδωσε το δικαίωμα έφεσης, ενώ ο άλλος κατηγορούμενος αθωώθηκε, καθώς ο 24χρονος πήρε πάνω του όλη την ευθύνη για τη ληστεία.

No comments:

Post a Comment

wibiya widget