Thursday, April 5, 2018

Σοκ στο Λονδίνο: Μεθυσμένος Άγγλος ηθοποιός σκότωσε 80χρονη Ελληνοκύπρια

Η Ουρανία Λάμπρου περπατούσε σε κεντρικό δρόμο της συνοικίας Kentish Town, στο βόρειο Λονδίνο, όπου είχε πάει σε συγγενικό της πρόσωπο για να ολοκληρώσει τις ετοιμασίες για τις ημέρες του Πάσχα.
Όμως για κακή της  τύχη, στο δρόμο της βρέθηκε ο Βρετανός ηθοποιός Χάρι Γκούντγουιν Σιμς, που σε κατάσταση μέθης την έσπρωξε με βία. Η γυναίκα έπεσε στο έδαφος και χτύπησε στο κεφάλι.
Στην αρχή, η Ουρανία Λάμπρου μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο. Λίγες ώρες μετά έλαβε εξιτήριο. Όμως, μετά από δύο μέρες έκανε νέα εισαγωγή, με τους γιατρούς να διαπιστώνουν ότι έχει υποστεί εγκεφαλική αιμορραγία. Η άτυχη γυναίκα υπέκυψε στο μοιραίο την επομένη.
Μετά το θάνατό της, απαγγέλθηκαν κατηγορίες στον ηθοποιό για ανθρωποκτονία και επίθεση με ξυλοδαρμό. Ο Χάρι Γκούντγουιν Σιμς βρίσκεται υπό κράτηση και θα εμφανιστεί στο δικαστήριο εκ νέου τον επόμενο μήνα.
Συγκινητικά ήταν τα λόγια που είπε για την Ουρανία Λάμπρου η κόρη της. «Αφιέρωσε τη ζωή της στα παιδιά της και τα εγγόνια της. Έβαζε πάντα πρώτα τους άλλους», ανέφερε. Η Ουρανία Λάμπρου είχε έξι παιδιά (τρεις γιους και τρεις κόρες), 16 εγγόνια και 14 δισέγγονα.
Πηγή:Daily Mail

No comments:

Post a Comment

wibiya widget