Monday, May 21, 2018

Σοκάρουν τα λόγια της 16χρονης που σκότωσε ο Έλληνας μακελάρης: «Αν με σκοτώσει θα τον στοιχειώνω για πάντα» –


Η έφηβη κοπέλα για την οποία φαίνεται να είχε αναπτύξει εμμονή ο Δημήτριος Παγουρτζής, ο 17χρονος μακελάρης που σκόρπισε τον θάνατο σε σχολείο του Τέξας την περασμένη Παρασκευή, είχε διαισθανθεί ότι ο νεαρός ήθελε το κακό της.
Σύμφωνα με την οικογένειά της, που ακόμα δεν μπορεί να συνέλθει από το σοκ του χαμού της, η Σάνα Φίσερ είχε τρομοκρατηθεί από τον επίμονο τρόπο με τον οποίο την πολιορκούσε ο Παγουρτζής.
Δύο εβδομάδες πριν από την εν ψυχρώ δολοφονία της -μαζί με άλλους εφτά συμμαθητές της και δύο δασκάλους- από τον 17χρονο, είχε προειδοποιήσει τους δικούς της για τις προθέσεις του.
«Αν με σκοτώσει θα τον στοιχειώνω για πάντα», είχε πει χαρακτηριστικά, προβλέποντας με τραγικό τρόπο τον θάνατό της.
Σύμφωνα με την οικογένεια της Σάνα, ο 17χρονος την ενοχλούσε εδώ και τέσσερις μήνες πιέζοντάς τη να βγει μαζί του.
Μία εβδομάδα πριν το μακελειό της Παρασκευής η κοπέλα είχε βρει το θάρρος να ορθώσει το παράστημά της και του είχε πει να την αφήσει ήσυχη.
Αυτός, σύμφωνα με τις αμερικανικές Αρχές, ήταν και ο λόγος που ο Παγουρτζής επέλεξε την 16χρονη ως το πρώτο θύμα του, πυροβολώντας την εξ επαφής στο πρόσωπο και παραμορφώνοντάς την σε τέτοιο βαθμό που να μην αναγνωρίζεται.
Ο πατέρας της κοπέλας μίλησε στην Daily Mail για το βασανιστήριο που είχε ζήσει η κόρη του:
«Είχε πει στην μαμά της δύο εβδομάδες πριν ότι το αγόρι αυτό θα την σκότωνε.
»Την είχε απειλήσει ο ίδιος. Σχεδίαζε αυτήν του την πράξη εδώ και εβδομάδες. Ήταν πραγματικά τρομοκρατημένη».
Ο 41χρονος, που έχει πάρει διαζύγιο από την μητέρα της κοπέλας, είχε μια αρκετά καλή σχέση με την κόρη του, που του εκμυστηρευόταν όλα τα μυστικά της.
Η ίδια του είχε πει ότι αρνιόταν να βγει ραντεβού με τον 17χρονο επειδή δεν είχε συναισθήματα για εκείνον και επιπλέον ήξερε ότι εκείνος έβλεπε και μια άλλη κοπέλα.
«Η κόρη μου ήταν ένα γλυκό, όμορφο κορίτσι. Ήταν πολύ ντροπαλή και δεν μίλαγε ποτέ άσχημα για κανέναν.
»Στη δική του περίπτωση όμως την είχε πιέσει τόσο που την ανάγκασε να του μιλήσει απότομα», αποκαλύπτει ο πατέρας.
Παρά τον πόνο του για τον χαμό της κόρης του, ο 41χρονος δεν ζητά να εφαρμοστεί η θανατική ποινή για τον Έλληνα μακελάρη και μάλιστα δηλώνει ότι «προσεύχεται για εκείνον» αφού τον θεωρεί άρρωστο.

No comments:

Post a Comment

wibiya widget