Friday, May 4, 2018

Τελείωσε σήμερα η «πενταήμερη της αμαρτίας»: Οι 400 swingers αποχαιρέτησαν την Κρήτη - Η μαρτυρία μιας swinger


Στιγµές πάθους και αχαλίνωτου sex έζησαν σε πεντάστερο ξενοδοχείο της Κρήτης εκατοντάδες swingers από όλο τον κόσµο.
Τα διακόσια διψασµένα για όργια ζευγάρια έφθασαν µε το «πλοίο της... αγάπης», ένα υπερπολυτελές κρουαζιερόπλοιο, και έκαναν απόβαση στο όµορφο νησί έχοντας στις αποσκευές τους µόνο το... άρωµά τους, όπως γράφει χαρακτηριστικά η Espresso!
Αµέσως ξεκίνησαν για το ξενοδοχείο τους, το οποίο έχει διαµορφωθεί ειδικά για να τους φιλοξενήσει για πέντε µερόνυχτα. 
Οι 400 απελευθερωµένοι swingers πέρασαν αξέχαστες στιγµές σε «ροζ» πάρτι µε κοκτέιλ και ιδιαίτερο dress code, ενώ θα µπορούν να κάνουν τις ερωτικές φαντασιώσεις τους πραγµατικότητα όχι µόνο στις σουίτες τους, αλλά και στους κοινόχρηστους χώρους, ανταλλάσσοντας ερωτικούς συντρόφους και κυκλοφορώντας όπως εκείνοι θέλουν, ακόµη και φορώντας µόνο το κραγιόν ή το άρωµά τους! 
Υπήρχαν µοναδικές θεµατικές βραδιές στιλ «Μάτια ερµητικά κλειστά» -διαδικασία που λατρεύουν οι swingers- και sexy παιχνίδια δίπλα στην πισίνα.
Το «πενταήμερο του έρωτα» τελείωσε σήμερα.
Οι τιμές για την κρουαζιέρα και την διαμονή ξεκινούσαν 1.149 ευρώ το άτοµο για ένα superior room και φτάνουν τα 2.224 ευρώ για µια junior suite µε µπαλκόνι και τζακούζι! Η απλή junior suite κοστίζει 1.849 ευρώ, ενώ το ποσό των 1.524 ευρώ πρέπει να πληρώσει κάποιος για να απολαύσει τις ανέσεις ενός superior room µε ιδιωτική πισίνα και ενός superior room µε µπαλκόνι και τζακούζι.
Tο swinging τα τελευταία δέκα χρόνια έχει "ανθίσει" και στην Ελλάδα. 
Μια γυναίκα που έχει δοκιμάσει το swinging, δηλαδή την ανταλλαγή συντρόφων κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής πράξης, διηγείται την εμπειρία της στο παγκοσμίου φήμης περιοδικό Elle και εξηγεί πώς βελτίωσε τη σχέση με τον τότε σύντροφο και πλέον συζυγό της. 
«Ξεκίνησε περισσότερο σαν ένα είδος αστείου μεταξύ μας όταν συζητούσαμε αυτά που θα θέλαμε να έχουμε κάνει στη ζωή μας μέχρι να γίνουμε 40. «Θέλεις να πάμε σε swingers club;», μου είπε μια μέρα απερίφραστα ο σύντροφός μου.
«Ήμασταν και οι δύο γύρω στα 30 και βγαίναμε για μερικά χρόνια. Κανείς από τους δύο δεν ήταν παντρεμένος ή είχε παιδιά από προηγούμενο γάμο. Όταν γνωριστήκαμε το «κλικ» είχε γίνει στιγμιαία και είχαμε «κολλήσει» εξ' αρχής. 
Τον πρώτο καιρό είχαμε σχέση εξ αποστάσεως, πράγμα που πάλι μας βγήκε σε καλό γιατί πάντα ανυπομονούσα για την επόμενη συνάντησή μας και μετά το πήγαμε πιο σοβαρά. Είχαμε καταφέρει να έχουμε μια υπέροχη σχέση.  
Σε κάθε περίπτωηση, τότε ακόμα, δεν ήξερα καν τι είναι ακριβώς αυτό το «swinging». Ο Ερίκος μου εξήγησε και μου είπε ότι είχε ένα φίλο που είχε πάει με την κοπέλα του, το είχαν δοκιμάσει και όχι απλώς είχαν κατενθουσιαστεί, αλλά είχαν βελτιώσει τη σεξουαλική τους ζωή. 
Ήταν η εποχή που πλησίαζαν τα γενέθλια του, οπότε αφού το σκέφτηκα, αποφάσισα να είναι αυτό το δώρο μου. Επιπλέον, ένιωθα ασφάλεια μαζί του. Ήξερα ότι αν του πω «φεύγουμε τώρα», θα φεύγαμε. Κι έτσι πήγαμε.
Στην είσοδο υπήρχε πινακίδα με την ένδειξη «DO NOT ENTER» (Μην εισέρχεστε) που προειδοποιούσε τους επισκέπτες να μην μπουν αν ενοχλούνταν από δημόσιες περιπτύξεις ή εικόνες γυμνού. «Μη μου αφήσεις το χέρι του είπα», καθώς στεκόμασταν εκεί. 
Μπαίνοντας αντίκρισα ένα αξιοπρεπές μπαρ. Υπήρχε μια μεγάλη μπάρα, μια πίστα χορού κι ένας μεγάλος μπουφές. Όλα ήταν πολύ καθαρά και το φαγητό πεντανόστιμο. 
Καθίσαμε στο μπαρ και παραγγείλαμε ποτό. Κάποια στιγμή πήγα στο μπάνιο για να πλύνω τα χέρια μου. Εκεί ήταν και μια ολόγυμνη γυναίκα που έφτιαχνε τα μαλλιά της. Πίσω στο μπαρ, οι άνθρωποι χόρευαν λίγο περισσότερο αισθησιακά απ' ότι θα χόρευαν σε ένα συνηθισμένο κλαμπ, αλλά τίποτα το τρελό.
Λίγο πιο πέρα στο μπαρ καθόντουσαν δύο άντρες ενώ δύο γυναίκες τους έκαναν στοματικό. Η πρώτη μας επαφή με τον κόσμο του swinging μας είχε κάνει να ντραπούμε λίγο, αλλά σύντομα το ξεπεράσαμε. 
Ένα από τα πράγματα που μου αρέσουν στο swinging είναι αυτό ακριβώς. Ότι κανείς δε σε «ενοχλεί» εκτός αν εσύ το επιλέξεις. Ποτέ δεν ένιωσα να με κοιτάνε περίεργα, ας πούμε.
Μπορούσες να περάσεις δίπλα από κάποιον, να σου χαμογελούσε και αν του χαμογελούσες κι εσύ, τότε να σου έπιανε κουβέντα.
Μια φορά, μια γυναίκα, στρέιτ πως εγώ, πέρασε από δίπλα μου και έιπε «Πόσο όμορφη είσαι!» και κάπως έτσι, έσκυψε και μου έδωσε ένα αισθησιακό φιλί.
 Σκεφτόμουν πόσο φανταστικό είναι να δέχεσαι ένα τέτοιο κοπλιμέντο από μια γυναίκα και χαιρόμουν. Φυσικά, ο Ερίκος το καταδιασκέδαζε.  
Ύστερα, υπήρχε ο πίσω χώρος.
Για να πας εκεί πρέπει είτε να είσαι γυμνός, είτε -αν είσαι γυναίκα- να φοράς μια πετσέτα ή να είσαι με τα εσώρουχα. Ο χώρος είχε πισίνα, μικρότερες πισίνες με ζεστό νερό, αλλά και private δωμάτια για όσους ήθελαν ιδιωτικότητα. Και φυσικά υπήρχαν και τα κρεβάτια που βρίσκονταν σε κοινή θέα. 
Πίσω στο πρώτο μας βράδυ ο Ερίκος κάποια στιγμή με ρώτησε τι θα ήθελα να κάνουμε. «Αφού είμαστε εδώ, θέλω να δω τα πάντα», του απάντησα.
Μέχρι εκείνη τη στιγμή δεν είχαμε μιλήσει με κανέναν. 
Στο χώρο υπήρχαν ντουλαπάκια όπου μπορούσες να κλειδώσεις τα ρούχα σου, να πάρεις πετσέτες και να πας πίσω. Φυσικά, ο χώρος ήταν γεμάτος προφυλακτικά. 
Ποτέ δεν κάναμε τίποτα χωρίς προφυλάξεις, ούτε καν στοματικό έρωτα. Επίσης, υπήρχαν καλάθια με καθαρά σεντόνια και μαντηλάκια ώστε να καθαρίσεις το κρεβάτι και να αλλάξεις σεντόνια. Αυτή η καθαριότητα μου δημιουργούσε μια ασφάλεια. 
Η πρώτη φορά ήταν σοκ. Όλοι έκαναν αυτά που πάνω-κάτω φαντάζεστε. Δύο ζευγάρια μαζί, πέντε κορίτσια μαζί, όλα τα ενδεχόμενα ήταν ανοιχτά. Είχα την πετσέτα τυλιγμένη πάνω μου και εξερευνούσαμε το χώρο. 
Καθίσαμε σε ένα σημείο στο μπαρ και τότε ο Έρικ μου είπε αν θέλω να πάμε σε κάποιο από τα δωμάτια μόνοι μας. Και αυτό κάναμε.
Πήγαμε σε ένα από τα δωμάτια που μπορούσε να πάει ένα ζευγάρι μόνο του, κάναμε σεξ και μετά γυρίσαμε σπίτι όπου κάναμε ακόμα πιο φανταστικό σεξ σχεδόν όλο το σαββατοκύριακο.
Την επόμενη ημέρα κοιταζόμασταν και σκάγαμε στα γέλια. Είχαμε περάσει τέλεια όμως. 
Έτσι ξεκίνησαν όλα και αυτή η ιστορία συνεχίστηκε για 2-3 χρόνια ακόμα. Πλέον αγόραζα και καινούρια εσώρουχα. Κάθε μας επίσκεψη ήταν κάτι σαν ιεροτελεστία. 
Μια φορά, μιλούσα με μια γυναίκα που μου φαινόταν πανέμορφη. Ήταν και ο σύζυγός της εκεί, αλλά δεν πολυσυμμετείχε.
Εκείνη, όμως, έκανε στοματικό έρωτα στον Έρικ μπροστά μου. Δε με ενόχλησε καθόλου και δεν ανησύχησα ούτε στιγμή. 
Είχαμε αποφασίσει ότι μόνο αν γνωρίζαμε ένα ζευγάρι που θα άρεσε και στους δυό μας εξίσου,θα δοκιμάζαμε την κανονική ανταλλαγή. Ένα βράδυ γνωρίσαμε ένα ζευγάρι με το οποίο νιώθαμε άνετα.
Η γυναίκα ήταν κάπως φοβισμένη, αλλά τους είπαμε ότι το έχουμε ξανακάνει. Τελικά, καταλήξαμε να κάνουμε κάποια πράγματα μεταξύ μας ενώ οι άντρες μας κοιτούσαν. Κρατήσαμε επαφή μαζί τους και την επόμενη φορά όντως ανταλλάξαμε. 
Άλλες φορές πηγαίναμε στο swingers club, αλλά κάναμε σεξ μόνο μεταξύ μας, χωρίς ανταλλαγή.
Τον Έρικ τον εμπιστευόμουν πάντα. Ποτέ δε σκέφτηκα «Κι αν του αρέσει μια άλλη γυναίκα περισσότερο απ' ότι εγώ;».
Κάποια στιγμή αποφασίσαμε ότι δε θέλουμε να πηγαίνουμε με το ίδιο ζευγάρι δεύτερη φορά ή να κρατάμε επαφές. Η ανωνυμία είχε περισσότερη πλάκα. Όχι επειδή μπορεί να αναπτύσσαμε συναισθηματικούς δεσμούς, αλλά επειδή φοβόμασταν ότι δεν θα μπορούσαμε να τους ξεφορτωθούμε μετά. 
Ο μεγαλύτερος αριθμός που κάναμε σεξ ταυτόχρονα; 
Με άλλα τρία ζευγάρια, όλοι μαζί.
Εγώ είχα αρχίσει να μιλάω σε μια κοπέλα στο μπαρ ενώ ο Eρίκος μιλούσε με τον σύντροφό της και έτσι καταλάβαμε ότι ταιριάζουν τα γούστα μας. Εκείνο το ζευγάρι είχαν μαζί τους κι άλλο ένα ζευγάρι. Πήγαμε όλοι μαζί πάνω στο κρεβάτι που μπορούσαν να μας δουν όλοι. 
Αν υπήρξαν σκηνικά που με τρόμαξαν; Ναι. Ένα Σάββατο βράδυ, γυρνώντας σπίτι, σκεφτήκαμε οτι δεν έχουμε βρεθεί ποτέ Κυριακή στο swingers club. «Μήπως να ξαναπάμε για μερικές ώρες;», μου είπε ο Έρικ και ξαναπήγαμε.
Το μπαρ ήταν σχεδόν άδειο, αλλά υπήρχε ένα ζευγάρι που ήταν 30 χρόνια μεγαλύτεροι μας και μας πρότειναν να κάνουμε σεξ. Ένιωσα άσχημα γιατί δεν ήθελα να πληγώσω τις προθέσεις και τα συναισθήματα τους, αλλά όταν κάποια στιγμή πήγα στο μπάνιο πριν ξεκινήσουμε, ήρθε ο Ερίκος με πήρε και το σκάσαμε. Ναι, τελικά δε μπορούσαμε με τίποτα. 
Συνήθως πηγαίναμε 7 με 8 φορές το χρόνο. Μετά παντρευτήκαμε και μετακομίσαμε σε διαφορετική πόλη. Υπάρχουν κι εδώ μέρη που μπορούμε να πάμε, αλλά δεν αισθάνομαι πια τόσο άνετα με το σώμα μου όσο ένιωθα πριν 4 χρόνια. Αν έχανα 10 κιλά, ίσως και να πήγαινα. Είναι ωραίο να νιώθεις ότι οι άλλοι σε ποθούν. 
Πιστεύω ότι αυτή η ιστορία με έκανε πιο δυνατή. Μεγάλωσα σε ένα υπερπροστατευτικό περιβάλλον, επίσης, χωρίς να είμαι παχουλή, πάντα είχα μερικά κιλά παραπάνω που μου έπαιρναν πόντους αυτοπεποίθησης.Όταν πήγα εκεί, ένιωσα θελκτική, επιθυμητή, ποθητή. Ήταν υπέροχο. 
Όσο για τη σχέση μου με τον Ερίκο, ήταν μια εμπειρία που ενίσχυσε τα θεμέλια της σχέσης μας. Μας έφερε πολύ κοντά. Πλέον υπάρχει απόλυτη εμπιστοσύνη μεταξύ μας. Εξάλλου, χωρίς αυτή, δεν θα μπορούσαμε ποτέ να κάνουμε κάτι τέτοιο». 

No comments:

Post a Comment

wibiya widget