Sunday, May 27, 2018

Λαμία: Θρίλερ με τον θάνατο 46χρονης

Μία τραγική υπόθεση που μοιάζει βγαλμένη από σενάριο ταινίας διαδραματίστηκε τα ξημερώματα στην πόλη της Φθιώτιδας

Ένα περίεργο περιστατικό που θυμίζει σενάριο ταινίας έλαβε χώρα τα ξημερώματα στην Λαμία.
Άνδρας μετέφερε στο Γενικό Νοσοκομείο με το αυτοκίνητό του μία γυναίκα χωρίς τις αισθήσεις της με τους γιατρούς να διαπιστώνουν τον θάνατό της.
Σύμφωνα με την αρχική περιγραφή του άνδρα στους γιατρούς, ήταν λίγο πριν τις 6 το πρωί της Κυριακής, όταν είδε μία γυναίκα να ανοίγει την πόρτα του αυτοκινήτου του, με το οποίο είχε σταματήσει στην πλατεία Λαού, και να τον παρακαλεί να την μεταφέρει στο Νοσοκομείο καθώς δεν αισθανόταν καλά. Ο οδηγός ξεκίνησε για τα επείγοντα το Γενικού Νοσοκομείου της πολης, όμως, όπως ο ίδιος περιγράφει, ενώ βρισκόταν καθ'οδόν, η γυναίκα έχασε τις αισθήσεις της και σε αυτήν την κατάσταση την παρέδωσε στους γιατρούς.
Όπως προέκυψε στη συνέχεια, από την επίσημη κατάθεση του 48ρονου άνδρα, ο ίδιος είχε γνωρίσει την γυναίκα λίγη ώρα νωρίτερα και μετά από ένα ποτό πήγαν για φαγητό στην πλατεία Λαού, όπου η γυναίκα άρχισε να μην αισθάνεται καλά.
Πρόκειται για 46χρονη, με καταγωγή από χωριό του Δομοκού που μένει στη Λαμία και δεν είχε απασχολήσει ποτέ στο παρελθόν την Αστυνομία, η οποία και ειδοποιήθηκε από τους γιατρούς.
Από την Ασφάλεια αναμένεται να εξεταστούν όλες οι περιπτώσεις για τον ξαφνικό θάνατο της 46χρονης, ενώ η ιατροδικαστική έκθεση μετά την απαραίτητη νεκροψία – νεκροτομή, ελπίζουν να φωτίσει περισσότερο σημεία του θρίλερ που εκτυλίχθηκε με τόσο τραγικό τρόπο τις πρώτες πρωινές ώρες της Κυριακής.




Πηγή: 

No comments:

Post a Comment

wibiya widget