Friday, July 29, 2011

ΟΛΑ τα σημερινα( 29-7-11) νεα ...απο "ΤΑ ΝΕΑ"

Στη σκιά των χθεσινών επεισοδίων

Κρίσιμη συνάντηση Ραγκούση - ιδιοκτητών ταξί

Τελευταία ενημέρωση: 29/07/2011 11:19
Μπαράζ κρίσιμων συναντήσεων έχει σήμερα ο υπουργός Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων Γιάννη Ραγκούσης με τους ιδιοκτήτες ταξί στη σκιά της χθεσινής έντασης και των επεισοδίων. Ο υπουργός συναντάται αρχικά με αντιπροσωπεία της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ιδιοκτητών Ταξί και Αγοραίων και στη συνέχεια με αντιπροσωπεία της Ομοσπονδίας Συνδικάτων Μεταφορών Ελλάδας (ΟΣΜΕ) και το Σωματείο των Οδηγών Ταξί.
Στο τραπέζι μετά τα νέα μπλόκαΑπέκλεισαν 3.500 τουρίστεςSOS από ξενοδόχους και καταστηματάρχες«Εκοψαν» το τρένοΤαξί: Νέες εικόνες ντροπής και επεισόδια στο λιμάνι

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Αισιόδοξοι για την Ελλάδα και το ευρώ Σόιμπλε και Μπαρουάν

Τελευταία ενημέρωση: 29/07/2011 10:43
Βιώσιμο χρέος για την Ελλάδα και επιστροφή στην ανάπτυξη προβλέπουν με το νέο σχέδιο της Συνόδου Κορυφής οι υπουργοί Οικονομικών της Γερμανίας και της Γαλλίας, Βόλφγκανγκ Σόιμπλε και Φρανσουά Μπαρουάν.

ΚΟΣΜΟΣ

Δεν τα «βρήκαν» και πάλι στις ΗΠΑ για το έλλειμμα

Τελευταία ενημέρωση: 29/07/2011 11:57
Η αμερικανική Βουλή των Αντιπροσώπων δεν κατέληξε ούτε αργά χθές το βράδι  (σήμερα τα ξημερώματα - ώρα Ελλάδας) σε συμφωνία, ώστε να αυξηθεί το ανώτατο όριο του χρέους της χώρας και να καταστεί εφικτό οι ΗΠΑ να πληρώσουν τις υποχρεώσεις τους, έως τις 2 Αυγούστου.

ΕΛΛΑΔΑ

Δείχνουν την έξοδο σε 7.000 του Δημοσίου

Στον αέρα βρίσκονται 7.000 εργαζόμενοι σε 40 εταιρείες και Oργανισμούς που εποπτεύονται από το Δημόσιο, καθώς η κυβέρνηση προχωρεί σε καταργήσεις και συγχωνεύσεις με συνοπτικές διαδικασίες.
Στιγμές χαλάρωσης κάτω από τις τέντες στο «κάμπινγκ» του Συντάγματος

ΕΛΛΑΔΑ

Μπίρες, κιλίμια κι ιντιφάντα…

Εξω από το Μετρό του Συντάγματος η πλατεία είναι σπαρμένη με επανάσταση και αξεσουάρ σε τιμές ευκαιρίας. Δεκάδες Αφρικανοί έχουν απλωμένα τα σεντόνια τους και διαλαλούν την πραμάτεια τους.

ΕΛΛΑΔΑ

Μάχες για μια θέση στο θέατρο και στο... λιμάνι της Επιδαύρου

Επί ποδός πολέμου βρίσκεται η τοπική κοινωνία στην Επίδαυρο λίγες ώρες πριν από την παράσταση του «Ριχάρδου Γ’» με τον Κέβιν Σπέισι. Αφίξεις διασήμων, τηλεφωνήματα για κράτηση θέσεων για τα πολυτελή σκάφη τους, αγωνιώδης προσπάθεια απόκτησης εισιτηρίου που μπορεί κάποιος να μην το θέλει.
Η ηγεσία του υπουργείου Περιβάλλοντος (από αριστερά ο αναπληρωτής υπουργός Νίκος Σηφουνάκης, ο υπουργός Γιώργος Παπακωνσταντίνου και ο υφυπουργός Γιάννης Μανιάτης) σε παλαιότερη συνέντευξη Τύπου. Στόχος του υπουργείου είναι η ρύθμιση για τα αυθαίρετα να έχει ψηφιστεί έως τις 28 Αυγούστου

ΕΛΛΑΔΑ

Κερδισμένα τα νέα αυθαίρετα

Τα εντός σχεδίου αυθαίρετα μπορούν να τακτοποιηθούν για 40 χρόνια. Τα εκτός σχεδίου μπορούν να τακτοποιηθούν για 40 χρόνια μόνο αν είναι πρώτη κατοικία - και με την προϋπόθεση ότι ο ιδιοκτήτης ή η/ο σύζυγος και τα ανήλικα παιδιά δεν έχουν δικαίωμα σε άλλο ακίνητο.

No comments:

Post a Comment

wibiya widget