Tuesday, July 19, 2011

O ΠαπΆγγελος εντυπωσιάζει τη Μελβούρνη

Ο παπας του μικρου   χωριου της Ελλάδας ,Βαρθολωμιό Ηλείας,φαίνεται ότι έχει το χάρισμα απ οπου περνά να κερδίζει φίλους..Χθες πηγε μια βόλτα με το χωριανό του Νίκο Καζάκο στο Ωκλυ και μεσα σε λιγη ώρα βρέθηκε περιτριγυρισμένος απο δεκάδες άτομα τα οποία όλοι ήθελαν να ανταλλάξουν 2 λόγια μαζί του,να ρωτησουν για την Ελλάδα,να φωτογραφηθούν, ενω πολλοί βρέθηκαν να τον γνωριζουν απο Ελλάδα και απο προηγούμενα ταξίδια που έχει κάνει στην Αυστραλία..Εντύπωση προκάλεσε το γεγονός ότι την ωρα που κάθησαν να φανε,ενας άγνωστος σηκώθηκε και τον χαιρετησε ,ευχαριστωντας τον για το καρπούζι που του έδωσε περυσι τον Αυγουστο όταν τυχαια περασε απο το μποστάνι του Παπα..
Οπως θα δειτε και τις παρακάτω φωτογραφίες που δημοσιεύσαμε τον περ.Μάιο όταν ο πατηρ Άγγελος ήρθε στην Αυστραλία ,όπου κιαν βρεθει ειναι τόσο ανοιχτόκαρδος που πιανει κουβέντα με όλους . (Φωτο Ν.Καζάκος)

Αυτην ειναι η εκκλησια Του Αγίου Ιωάννου Χρυσοστόμου στην οποία ιερατικως προιστάμενος ειναι ο πατηρ Άγγελος. Στη
Μελβούρνη με τον ερχομό του δινει χέρι βοηθείας σε συναδελφους του που θέλουν να πάνε διακοπές  στην Ελλάδα κυρίως.. Ήδη στο διάστημα που βρίσκεται εδω τέλεσε 3 νεκρωσιμες ακολουθίες,2 βαπτίσεις και 1 γάμο. Αριθμοί που δειχνουν και τους ρυθμούς που κινειται η παροικία  σε γηρατειά και νιάτα..(Η φωτογραφία ειναι παρμενη απο το Google)

Να τι γραφαμε στις 26 Μαίου 2011
Την περ, Πέμπτη έφθασε στη Μελβούρνη ο Ιερατικως προιστάμενος της εκκλησίας Άγιος Ιωάννης ο χρυσόστομος Βαρθολωμιού Ηλείας. Ο Πατηρ Άγγελος ειναι ένας πράος και αγαπητός ιερέας και στη Μελβούρνη την οποία επισκέπτεται για τέταρτη φορά. Με την πρωτη έξοδό του χτες στο DELPHI του Νόρθκοτ δυο δασκάλες η Μάρθα και η Αφροδίτη που διδάσκουν Ελληνικά στο σχολείο ΟΜΗΡΟΣ και έπιναν τον καφέ τους,ενθουσιάστηκαν απο την παρουσία του καλοκάγαθου Ιερεα που φορουσε τα ράσα όπως στην Ελλάδα και ζητησαν να φωτογραφηθουν μαζί του.Και ο Παπάγγελος δεχθηκε μετά χαράς την πρόσκλησήτους.

Μαρθα και Αφροδίτη


 Ο αιδεσιμωτατος π.Άγγελος με τον χωριανό του Νίκο Καζάκο και το Δ. Παπαγεωργιου σε καφέ του Νόρθκοτ.

Ο π.Άγγελος στη Μελβούρνη.

No comments:

Post a Comment

wibiya widget