Saturday, August 13, 2011

..Ο ΔΙΟΝΥΣΗΣ ΚΑΤΣΑΡΑΣ,ταγλυκά και τα όπαλς στη Μελβούρνη..κ.α.

Διονύσσης Κατσάρας.. Κάποτε μέσα σε 10 λεπτά βρέθηκε και με 850.000 δολλάρια ,τοποθετημένα  σαν σε τουβλο.. Αλλες φορες με  περισσότερα ή λιγοτερα.. Ο Διονύσης απο την Κατερίνη εναι γνωστός σαν καλος ζαχαροπλάστης,αλλα και σαν οπαλορύχος..Τα πολλα τα έβγαζε τότε που κατέβαινε στα έγκατα της ΓΗΣ,και έψαχνε την φλογίζουσα πέτρα..στο Κουπερ μπίτι. Σήμερα έχει ένα εργαστηρι-εργοστασιο που παράγει γλυκα για τα άλλα ζαχαροπλαστεια ,και 2 ζαχαροπλαστεια ΄΄εχουν τα παιδιάτου..Οταν πάτε στο Οκλυ πατε στο ζαχαροπλαστειο ΟΝΕΙΡΟ που διευθύνει ο Βασίλης Κατσαρας κιαν βρειτε φρέσκο γαλακτομπουρικο ,μη το σνομπάρετε, θα σας αρεσει πολύ..



"Να εδω μάλλωσα με το λύκο και αρπάζοντας ένα χοντρό ξύλο τον έβαλα στα πόδια" μας λεει ο Ντίνος Παππάς την ιστορία του οποιου θα παρουσιάσουμε σύντομα..



Έφτασαν και στην Αυστραλια .Τα Καταψυγμένα και πολυ γνωστα φαγητά Μπαρμπαστάθης (επάνω) και κάτω τα πεντανόστιμα ελληνικά φαγητά και γλυκά τα πολυ γνωστα στην Ελλάδα  7 DAYS.. Θα τα βρείτε στο παντοπωλειο HUDSON DELI, που διευθύνει ο φίλος μας Παναγιωτης Ιωάννου. 

No comments:

Post a Comment

wibiya widget