Tuesday, August 23, 2011

"Ελέγξατε πλανήτη ΓΗ"!!!!




Καντάφι...Τέλος;Πιτσιρικάδες με κοντομάνικα φωτογραφίζονται σαν αντάρτες -επαναστάτες.. (Mήπως ξερει κανεις ποιον Έλληνα είδε τελευταία ο Κανταφι; Ελπίζω να μην ειδε αυτον που ειχε δει και ο Μιλόσεβιτς!!! Δύσκολες μερες τον περιμένουν..
Ασσάντ, λίγο πριν το τέλος;
Αίγυπτος,Τέλος. ο 40 χρόνια πρόεδρος θα δικαστει σε κλούβα..
Ταυλάνδη,Μια ..όμορφη  ανέλαβε πρωθυπουργός..
Ιαπωνία ,καταστροφη σεισμού  και οικονομική υποβάθμιση..(Μoody) σήμερα..
Ευρώπη; Τράβα κορδέλλα.Μια αρκούδα κι ενας νάνος θέλουν ν α την θέσουν παρα ..πόδας τους!!
ΗΠΑ. Ποιοί τρομοκρατουν τον Ομπάμα..; Σιγησε η "φωνη της  Αμερικής" μετά τοσημερινό  σεισμό..
Τέτοια χάλια έχει η υπερδύναμη που ενω μπορει να τυπωνει όσο χρημα θέλει,δεν μπορει ν,α λειτουργήσει τον...σταθμό της,ή έστω της CIA,όπως υποστηριζε ο πρωην υπουργος εξωτερικών της Αυστραλίας Νίκος Μπόλκας;;


Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ; Πούλησε τα...καντήλια(ο Τζερόνυμο) για ν α μη χρεοκοπήσει η πατρίς μας; Αστειεύεστε; Ειναι η μόνη που τα αρπαζει ακόμα χοντρά ενω ο ΓΑΠ φαινεται ότι πιέζεται πολύ να σταματησει να δίνει ανθυγειηνό στους παπάδες που τους δημιουργει προβλήματα ο καπνός του λιβανιού!!!

Θέλετε κι άλλα;
Δειτε δίπλα σας.
Ο τσί(ριμώκο)πρας και οι υπασπιστές του,αρνούνται τις όποιες αλλαγες στα πανεπιστημια,ίσως για να έχουν διαρκώς τους φοιτητές στους δρόμους κι όχι στις αίθουσες (αχούρια),που όποιος ξένος περνάει απ έξω παθαινει σόκ βλέποντας τόνους χαρτιού στους τοίχους που οι ανακοινωσεις  καλούν τους σπουδάζοντες σε.. αγωνα! Φυσικά όχι κάθαρσης.!!



 Αλογοσκούφης,Σουφλιάς,Καραμανλής,Στυλιανίδης Μαντελης,Βερελής,Βουλγαράκης και πολλά ακόμα μπουμπουκια (Τράγκας)τραγανίζουν αυτά που...κερδισαν με τόσο κόπο..και πέρα βρεχει..μη τους είδατε μη τους απαντησατε!!!
Οι δικαστες..;...... Τί έγιναν "αυτα τα παιδιά" είναι σε απεργία ;Δεν πηραν αλλη αυξηση;Πως θα αντιγραψουν δίκες;
** Ο πιο έξυπνος και διαβασμενος πολιτικός "ΜΑΖΙ, λέει, τα φάγαμε.." αλλα δεν τον ακούω να λέει "μαζί θα ...ΠΕΙΝΑΣΟΥΜΕ"!!!
Στο ποδόσφαιρο..Διωξαν τον Ολυμπιακό απο το πρωτάθλημα αλλα΄όχι του Πειραιά του ...Βόλου!!! Και ο Μαρινάκις αχάλαγος ..κι αυτός και τα πούρα του..

Θέτε κι άλλα ;
Δυστυχως έχω κι άλλες δουλειές να κάνω και δεν έμαθα τυφλό σύστημα γραφής..
για να γράφω για το ολοφάνερο πια θέατρο που παιζουν σε ολόκληρο τον πολιτικό  κόσμο το 2 % κάποιων!!
Ναι κάπου διαβαζα εσχατως ότι το 98% του πλανήτη ειναι χρεωμένο . Μήπως ξερετε ποιο είναι το 2% που μας τα δανείζει; Κι αν η εντολή που έδωσαν στα τσιράκια τους είναι.." ελέγξατε  άμεσα  τον πλανήτη ΓΗ"!!!!!
ΕΚΔΗΜΟΣ

No comments:

Post a Comment

wibiya widget