Monday, August 1, 2011

H φωτογραφία του μήνα κερδιζει ΔΑΧΤΥΛΙΔΙ ΜΕ ΟΠΑΛ

Καλό μηνα φίλες και φίλοι..κι επειδη ο Αυγουστος είναι ο μήνας που μια παροιμία η κάποιοες ευχες τον θέλουν να ήταν "ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ ΤΟ ΧΡΟΝΟ"..αποφασίσαμε κι εμεις νά δωσουμε
2 ΔΩΡΑ..

2 Δαχτυλίδια με τη μοναδική και περιζήτητη αυστραλιανή πέτρα το ΟΠΑΛ.Την πέτρα που φερνει μεγάλη τύχη και όλοι θέλουν να την αποκτήσουν..

1)Το μοναδικό όρο που θέτουμε για την αποκτηση αυτων των δακτυλιδιων είναι να μας στείλετε στο Φαίης Μπούκ και στη διέυθυνση  http://www.facebook.com/efhmeris μια εντυπωσιακή  φωτογραφία του εαυτούσας ή και με φίλες/φίλους απο τις διακοπές σας. ή να στείλετε εμαίηλ με τις φωτογραφίες σας στο  efhmeris@gmail.com . Eμεις θα δημοσιεύσουμε στην "ΕΦΗΜΕΡΙΣ" τις φωτογραφίες σας και όποια πάρει τα περισσότερα καλα σχόλια θα βραβευτει.

2)Το δευτερο βραβειο θα δοθεί σε φωτογραφία,με Ελληνικά τοπία ,ή κατι που σας προέκυψε στις διακοπές και έχει ενδιαφέρον..

Αυτα για να μη σας μπερδευουμε : ¨οταν εχετε μια καλη φωτογραφία που αρεσει σε πολλούς  μας τη στέλνετε και την 1 Σεπτέμβρη θα σας στειλουμε το δωρο...

Περιμένουμε, Καλες,διακοπές,καλές φωτογραφίες και καλή τύχη...
Τα λέμε....Απο αυριο!!

No comments:

Post a Comment

wibiya widget