Saturday, October 22, 2011

ΓΕΛΑΤΕ ΣΑΒΒΑΤΙΑΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗ ΜΑΡΙΑ απο ΚΑΛΑΜΠΑΚΑ


Μaria Dim
Νεαρή γυρίζει σπίτι με κλάματα και όταν η μάνα της τη ρωτάει τί τρέχει, απαντάει ότι έκανε τεστ εγκυμοσύνης και της βγήκε θετικό.
- Ποιo γουρούνι στο έκανε αυτό;;; λέει η μαμά, Να 'ρθει αμέσως ν'αναλάβει τις ευθύνες του!!!
Σηκώνει το τηλέφωνο η μικρή, παίρνει ένα νούμερο και σε καμμιά ωρίτσα σταματάει έξω απ'την πόρτα τους μια κόκκινη Ferrari και βγαίνει ένας εγγλεζος,καλοντυμένος κύριος με γκρίζο...
υς κροτάφους, με πολύ αέρα.
Μπαίνει στο σπίτι κάθονται στο σαλόνι, μαμά, μπαμπάς και νεαρή, κι ο Φεράρι απέναντι.
Τους λέει λοιπόν:
- Ακούστε, δεν μπορώ να παντρευτώ την κόρη σας, δεν μου το επιτρέπει η θέση μου και η οικογενειακή μου κατάσταση, αλλά προτίθεμαι να εξασφαλίσω το μέλλον του παιδιού και με το παραπάνω.
Αν κάνει κορίτσι θα γράψω στο όνομα του 2 διαμερίσματα στο Λονδίνο, μια βίλλα στην Κορνουάλη και θα καταθέσω 500.000 λίρες στο λογαριασμό της.
Αν κάνει αγόρι θα του γράψω ένα εργοστάσιο και θα καταθέσω στο λογαριασμό του 1.000.000 λίρες.
Αν κάνει δίδυμα θα τους γράψω από ένα εργοστάσιο και θα καταθέσω από 500.000 λίρες στο καθένα.
Τώρα βέβαια, αν τυχόν αποβάλλει...
Πετάγεται όρθιος ο μπαμπάς που μέχρι εκείνη την ώρα απλώς άκουγε, τον χτυπάει στον ώμο και του λέει:
- Εντάξει, βρε αδερφέ, αν αποβάλει, εδώ είμαστε... την ξαναμ@μ@ς..............
                                                ****
 
Πάει κάποιος με σεξουαλικό πρόβλημα στον γιατρό και του λέει:
Γιατρέ μου, δεν μου σηκώνεται!Tου δίνει κάτι χάπια ο γιατρός και του λέει να παίρνει από ένα πριν κάνει έρωτα.Παίρνει ο τύπος τα χάπια, και προχωρώντας στο δρόμο παραμιλούσε:Έχω πολύ καιρό να κάνω sex. Καλύτερα να πάρω δύο. A μπα, καλύτερα τρία...Nα μην πολυλογούμε, τελικά μέχρι να φτάσει σπίτι του, πήρε πέντε χάπια.Φτάνοντας έχει γίνει... τούρμπο! Αρπάζει την γυναίκα του και την πηδάει μέχρι τελικής πτώσης.Σειρά παίρνουν, η πεθερά του, ο πεθερός του, η μάνα του ο πατέρας του, ο γιος του, η κόρη του... Όλη η γειτονιά... Όλο το χωριό...! Δεν μπορεί να ηρεμήσει. Απελπισμένος, παίρνει τηλέφωνο τον γιατρό:
Γιατρέ μου, πήρα πέντε χάπια μαζεμένα κι έχω πηδήξει όλο το χωριό! Tι να κάνω να ηρεμήσω;Πάρε ένα ποτήρι κρύο γάλα, και βάλε μέσα την π...... σου για δέκα λεπτά. Έτσι θα ηρεμήσεις, τον συμβουλεύει ο γιατρός.Tην ώρα που εφαρμόζει την συμβουλή του γιατρού, τον βλέπει ο γιος του από το παράθυρο.Τρέχει έντρομος στην πλατεία του χωριού φωνάζοντας:Γρήγορα... κρυφτείτε όλοι! Τον ταΐζει κι έρχεται...
                                             *****
Σε μια κρουαζιέρα ένας τυπάς μπανίζει ένα γκομενάκι που διάβαζε ένα περιοδικό πολύ αφοσιωμένα. Την πλησιάζει και της λέει:
Σόρρυ κούκλα, αλλά τι είναι αυτό που διαβάζεις με τόση αφοσίωση;
Λέει για τα πουλιά των ανδρών.
Δηλαδή;
Λέει ότι οι Αιγύπτιοι την έχουν μακριά και οι Κρητικοί την έχουν χοντρή.
Συγνώμη, δεν σας συστήθηκα. Αχμέτ Φορτουνάκης..

3 comments:

  1. Τόν σταμάτησε ο τροχονόμος γιατί έτρεχε μέ130 χηλ.στήν Βουλιαγμένης.......... οδηγός.Α!μπράβο καί θέλω μάρτηρα. Αυτή τήν στιγμή η γυναίκα μου είναι στό σπίτι μου με κάποιον¨Ελα μαζί μου γιατί θά την σφάξω. Καί πατά γκάζι καίφέυγει.Μπροστά αυτός πήσω ο τροχονόμος μέ την σειρήνα να ουρλιάζει,φτάνουν στό σπίτι,πράγματι βλέπουν τήν γυναίκα στο κρεβάτι μέ κάποιον.Η γυναίκα σηκώνεται πάνω, βάζει μιά ρόμπα καί πιάνει τόν αντρατης πού κρατά μιά καρέκλα καί πάει πρός τον εραστή.Οτροχονόμος τόν συγκρατεί.Ο σύζυγος σηκώνει τήν κουβέρτα καί ρωτάι τόν εραστή Ποιός είσαι'συ ρέ στό κρεβατι μέ τήν γυναίκα μου; Εραστής να εγώ κύριε ξέρεται είμαι αυτός πού πληρώνει τομικρό αυτοκηνιτο τής γυναίκας σου, καί συνεχίζει μέ φωνή που τρέμη εγώ πληρώνω το νοίκιο νά, ξέρεται πληρώνω καί τό φροντιστήριο τού μικρού.Ο Τροχονόμος μπαίνει στήν μεση καί λέγει στόν σύζυγο δέν τόν σκεπαζεις να μήν κρυώση ο άνθρωπος

    ReplyDelete
  2. Από τον Νίκο Τσελίκα είναι το από πάνω (Ο Τροχονόμος)...!

    ReplyDelete
  3. Καλοοο. Γεια σου Νικολα. .

    ReplyDelete

wibiya widget