Thursday, December 6, 2012

7-12-12 Καλημερόσπερα From Melbourne με Άδωνι και Ευγενία.

Good morning φίλες και φίλοι Βυζαντινοχριστιανοί και ορθοδοκούντες επι των πάντων..
Ξερω ότι πολλοί απο εσας θα τουρτουρίζετε σήμερα ή θα φορατε κάτι χοντρό αλλά εμεις στο Οστράλια φοράμε σορτς και κοντομάνικο..Ας είναι καλά ο...Νταρβινιώτης (κατι σαν Λίβας,που μας έρχεται απο το Ντάργουίν) κι έτσι αρκετοί μάλλον θα πάνε για μπάνιο..Aύριο μιλάμε για 30 και βάλε..
Ελαφρά ντυμένοι-αλλά δε νομίζω να πάνε για μπάνιο θα είναι  και η γλυκύτατη Ευγενία..Μανωλίδου με το "Μπουμπουκο" της  Αδωνι Γεωργιάδη που απο χτες βρίσκονται στη Μελβουρνη και  μιλούν και απαντούν επι παντός επιστητού και για την χώρα της "φαιδράς πορτοκαλέας" που soon θα γίνει και πάλι κραταιά..
****
Πετουσε απο τη χαράτου ο Βασίλης ο πόντιος και 10 φορες μου είπε μη τυχων και ξεχάσω να βάλω αυτη τη φωτογραφία.. Δυστυχως δεν προλαβα την προηγούμενη στάση που το φιλί ήταν πολύ HOT..
Τόννοι απο.. γηρατειά το ακροατήριο χτες βράδυ στην Παμμακεδονική που έκαναν την Ευγενία και τον Άδωνι να φαντάζουν μπεμπάκια..ή "μπουμπουκάκια" και να θέλουν όλοι να τους αγγίξουν να τους φιλήσουν και να πάρουν λίγη δύναμη απο τα νιάτα τους..Και η Ευγενία δεν χαλούσε χατήρι σε κανένα,ίσως επειδή έζησε κι αυτη στην ξενητιά..
***
Το καλύτερο της βραδιάς ελέχθη απο τον Γραμματέα του ΕΘΝΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ Πήτερ Ιασω νίδη στα κάτω δώματα της Παμμακεδονικής όπου οι.. Εθνικοί μας ηγέτες είχαν μια πρώτη συνάντηση  με τον Άδωνι  και μόλις ο φιλοξενούμενος κάθησε κι άρχισε τα καλωσορίσματα ο Πήτερ ,είπε ,μάλλον δύο ωραία.. Πρωτα πρώτα κ. υπουργέ μ΄μας αρχίσετε και σεις σαν τους άλλους για το πόσοο καλοί Έλληνες είμαστε εμείς του εξωτερικού γιατι δεν πάει άλλο.. αλλά το χαμόγελο του Άδωνι κόπηκε μαχαίρι όταν ο ευτραφούλης Γραμματέας σύνέχισε λέγοντας : 'πρέπει να σας ενημερώσω ότι στι θέση που κάθεστε πριν λίγα χρόνια οι Σκοπιανοί πυροβόλησαν αρκετές φορές ,ευτυχώς χωρίς να έχουμε θύματα...
*****
Πολλές φορές ρωτήθκε ο Άδωνις..και κάτω και ..επάνω γιατί ακόμα δεν πήγε κανένας φυλακή απο τους 300 της Βουλης..Ξεκάθαρα τους είπε ότι μετα τον Άκη (τον πατριώτη τους)  θα πάνε 3... 4  βουλευτές ακόμα γιατί ήταν απρόσεχτοι" και δεν έφτιαξαν τα λογιστικά τους σωστά.. Φυσικά και δεν είπε ότι οι άλλοι δεν έκλεψαν!!! Απλα τα τακτοποίησαν καλυτερα..!!Τετοια ειλικρίνεια πως να την κακολογήσεις..!!!
""
Αλλο θέμα που έκαιγε και τους πάνω και τους κάτω (ίδιοι ήταν ) είναι τα φορολογικά που  ζητά η κυβέρνηση της  Ελλάδας να  τους πουνε αν πλήρωσαν φόρο στην Αυστραλία..και να το αποδείξουν αυτό με επίσημα έγγραφα Αυστραλιανών αρχών,,.. Ειναι κι αυτα δυστυχώς απο τα ..υπέροχα έργα του Κωσταντίνου του μικρού ο οποίος για να  αρχίσει μια προεκλογική περίοδο και να πάρει ..δαχτυλίδι όπαλ στη Νατάσα (Αλαβέρας) μας την έφερε ..πισώπλατα..
*****
Και το τελευταίο χαριτωμένο  που ο Ιασσωνίδης είπε λίγο πριν ο Άδωνις αρχίσει τηην επισημη ομιλία ήταν "να υπενθυμίσω είπε ότι σαν σήμερα το 1976 ο ΠΑΟΚ κέρδισε τον Ολυμπιακό με 5-1)
***
Και πριν ξεχάσω ...νομίζω πολλά καρφιά για την πιο καλή πρόξενο που είχαμε ποτέ στη Μελβούρνη Ελένη Λιανίδη (τα επίθετα που λήγουν σε ίδης είναι τα πιο αρχαία των Ελλήνων και προέρχονται απο τον Κρόνο: Κρον ΙΔΗΣ" μας είπε χτες ο Άδωνις και ευφράνθησαν σφόδρα οι ποντιοι)
Οι του ...Εθνικού Συμβούλίου και της ΠΑΜΕΜΒ διαρκως έλεγαν στο ν επισκέπτη υπουργό ότι η Γ.Πρόξενος δεν τους βοηθά στο έργο τους... Ποιος ξέρει τι ή πόσα ζητούν.. Θα προσπαθήσω όμως να επικοινωνήσω με την ΓΠ.. και ελπίζω να είμαι σε θέση να έχω κάτι να σας πω..
 Αυτά για την ώρα... Αργότερα τα ξαναλέμε..
Άντε μπάυ...
ΜΕΛ(Ι) ΒΟΥΡ ΝΙΩΤΗΣ

No comments:

Post a Comment

wibiya widget