Thursday, October 3, 2013

ΠΑΟΚ :20 ανεγκέφαλοι"οπαδοί" του ρεζιλεύουν τη Θεσσαλονίκη εκτος Ελλάδας.


Ενω στη Θεσαλονίκη συναντάς τους πιο ωραίους,  φιλότιμους, μερακλήδες και ευγενικούς ανθρώπους στον πλανήτη, φαίνεται πως αυτο δεν ισχυει για κάποιους που έχουν το μυαλό τους μακρυά απο εκεί που το έχουν άνθρωποι και.. ζώα.
Για καιρο τωρα βλέπουμε στα διεθνή παιχνίδια οι παιχτες του ΠΑΟΚ να παιζουν σε αδειανές κερκίδες γιατί κάποιοι λεβέντες που το παιζουν και ΠΑΟΚΤΣΗΔΕΣ θεώρησαν καλό να δείξουν τα @@@@@@@ τους αντι να καθησουν και να χαρουν τα καλα ενός ομαδικού παιχνιδιού,όπως είναι το ποδόσφαιρο..και στην προκειμένη περίπτωση ήρεμα να δουν τα αξιοθέατα μιας πόλης που φιλοξενεί την ομάδα τους!!

Και σα να μη φτανουν τα τόσα πρόστιμα και οι τιμωρίες του Δικέφαλου, εξ αιτίας ελαχίστων ανεγκέφαλων, έρχονται τωρα να μας ξευτελίσουν και μακρυά απο τα Ελληνικά εδάφη..
Τί εννοώ; Μικρή είναι η είδηση δειτε την 

Επεισόδια από οπαδούς του ΠΑΟΚ στο Αμστερνταμ

Εικόνα Αθλητισμός
Περίπου είκοσι οπαδοί του ΠΑΟΚ προκάλεσαν επεισόδια σε μπαρ στο Άμστερνταμ. Οι Έλληνες οπαδοί πέταξαν καρέκλες στις τζαμαρίες του μπαρ το βράδυ της Τετάρτης και προκάλεσαν ζημιές χιλιάδων δολαρίων, όπως αναφέρουν δημοσιεύματα στην Ολλανδία. Ώσπου να φτάσει στη σημείο η αστυνομία, οι φίλοι του ΠΑΟΚ είχαν εξαφανιστεί, ωστόσο οι έρευνες για τον εντοπισμό τους συνεχίζονται.



No comments:

Post a Comment

wibiya widget