Friday, October 4, 2013

ΡΟΔΟΣ: Θρήνος για τον 38χρονο ναυαγοσώστη που έχασε τη ζωή προσπαθωντας να σώσει Ρωσους Τουριστες


Στο πένθος βυθίστηκε όλο το χωριό της Λάρδου για τον άδικο χαμό του 38χρονου Φίλιπποu Κουκουβάη που έχασε τη ζωή του εν ώρα καθήκοντος.
 Ο θάνατός του άφησε άναυδους και τους συγγενεις και φίλους που είχε στη Μελβούρνη ,όπου και η ξαδέλφη του Sophia Paris Sitzoukis έστειλε τη είδηση στην ΕΦΗΜΕΡΙΣ.!

Στο πένθος βυθίστηκε και ο ποδοσφαιρικός κόσμος του νησιού αφού ο Φίλιππος έπαιξε για αρκετά χρόνια ποδόσφαιρο στον Ηρακλή Λάρδου ενώ τα τελευταία χρόνια ήταν και μέλος του διοικητικού συμβούλιου.


Μια από τις αθλητικές δραστηριότητες του  Φίλιππου ήταν και η «θύρας 6» της ομάδας του Διαγόρα Ρόδου όπου ήταν ενεργό μέλος.

Αυτή την εποχή εργαζόταν  ως ναυαγοσώστης σε ξενοδοχείο της Νότιας Ρόδου. 

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες εχθες το απόγευμα ο 38χρονος λόγω των κακών καιρικών συνθηκών απαγόρευσε σε τρεις Ρώσους τουρίστες να μπουν στη θάλασσα αλλά εκείνοι δεν υπάκουσαν στην εντολή με αποτέλεσμα τελικά να κολυμπήσουν. Ωστόσο σε ανύποπτη στιγμή άρχισαν να ζητούν βοήθεια.

Ο 38χρονος βούτηξε αμέσως και έβγαλε τoν ένα τουρίστα αλλά στην προσπάθεια του να βγάλει  τους αλλους δυο έχασε τη ζωή του ο ίδιος. Οι τρεις Ρώσοι βγήκαν σε άσχημη κατάσταση από το νερό και  τους προσέφεραν τις πρώτες βοήθειες.

Περισσότερο για προληπτικούς λόγους διακομίσθηκαν και οι τρεις στο Ιατρικό Κέντρο Αρχαγγέλου.

Σήμερα το μεσημέρι στις 13.00 εγινε η κηδεία του άτυχου Φίλιππου.
Το if media εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια στην οικογένεια του εκλιπόντα.
Κωνσταντίνος Τύρελης

No comments:

Post a Comment

wibiya widget