Thursday, October 3, 2013

Απεβίωσε ο 46χρονος Τρικαλινός δάσκαλος που είχε τραυματιστεί σε τροχαίο την Κυριακή



Οπως μας ενημερώνει ο καλός μας φίλος Νίκος Σαλέπης απο τα Τρίκαλα, ένας ακόμη νέος συμπολίτης μας προστέθηκε στον μακρύ κατάλογο των θυμάτων από τροχαίο. Πρόκειται για τον 46χρονο Τρικαλινό δάσκαλο Χρήστο Γιαννάκο, ο οποίος δεν άντεξε στα βαριά τραύματά του. Ο άτυχος άνδρας είχε τραυματιστεί βαριά, κυρίως στο κεφάλι και στον αυχένα, στο τροχαίο ατύχημα που σημειώθηκε στον περιφερειακό δακτύλιο στις Καρυές Τρικάλων, την περασμένη Κυριακή το μεσημέρι(δείτε εδώ δημοσίευμα του trikalaola.gr). 
Αρχικά είχε διακομιστεί στο Νοσοκομείο Τρικάλων και αμέσως μετά...
στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας διασωληνομένος, αλλά επέστρεψε πάλι την ίδια μέρα στο Νοσοκομείο Τρικάλων, καθώς δεν υπήρχαν ελπίδες, αφού θεωρούνταν κλινικά νεκρός. Όμως επειδή η ελπίδα πεθαίνει τελευταία, δεν αποσυνδέθηκε από την τεχνική αναπνοή.
Σήμερα όμως οι ελπίδες εξανεμίστηκαν και κατέληξε στην Μ.Ε.Θ. του Νοσοκομείου Τρικάλων. Βαρύ όμως και το κλίμα στο 30ο δημοτικό σχολείο Τρικάλων, όπου δίδασκε τελευταία.
Συντετριμμένοι οι συνάδερφοί του στο άκουσμα του θανάτου του και είχαν να πουν τα καλύτερα λόγια γι' αυτόν. Ο Νίκος Γιαννάκος ήταν παντρεμένος και πατέρας ενός παιδιού.
Το trikalaola.gr εκφράζει τα θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια του εκλιπόντος.
Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 03 Οκτώβριος 2013 15:41
ΣΗΜ ΕΦΗΜΕΡΙΣ: Και φυσικά λυπούμαστε για τον άδικο χαμό ενός νέου ανθρώπου αλλα απ ότιείδαμε και σε πρόσφατο ταξίδι στην πόλη του Ασκληπιού,αρκετοι συμπατριώτες θεωρούν αυτοκίνητα και δίκυκλα παιχνίδια. Δεν παίρνουν κανένα μέτρο προστασίας,τρέχουν και οδηγούν σαν παλαβοί σε δρόμους που ο φωτισμός και η σήμανση είναι ανύπαρκτα. Πρεπει οι υπεύθυνεας αρχές  που εχουν την ευθύνη γι αυτα να κινηθουν άμεσα γιατι με τις πρωτες βροχες και χιόνια θα χάσουμε το μέτρημα τραυματιών και νεκρών.

No comments:

Post a Comment

wibiya widget