Thursday, September 3, 2015

Κωνσταντοπούλου - Κουσιώνη πάλι στο ΣΚΑΙ..


Ο δεύτερος... γύρος ανάμεσα στη Ζωή Κωνσταντοπούλου και τη Σία Κοσιώνη κυλούσε ομαλά μέχρι που η συνέντευξη της Προέδρου της Βουλής έφτανε στο τέλος της...
Αρχικά το κλίμα δεν θύμιζε σε τίποτα την πολεμική της τελευταίας τηλεοπτικής συνάντησης, με εξαίρεση κάποιες σπόντες και αιχμές που ήταν... παιχνιδάκι μπροστά στα όσα έγιναν στην πρώτη επίσκεψη στον ΣΚΑΙ.
Οσο πλησιάζαμε προς το τέλος, άρχισαν και τα πιο... σοβαρά. Ενώ η κα Κωνσταντοπούλου μιλούσε για τις αποζημιώσεις της Γερμανίας, η κα Κοσιώνη επιχείρησε να διατυπώσει ένα ερώτημα και έλαβε την κοφτή απάντηση «Μην με διακόψετε στην Γερμανία, σας παρακαλώ, γιατί μετά θα πω για το ΣΚΑΪ, αυτά που πρέπει να ειπωθούν».
«Σας παρακαλώ, το εκλαμβάνω ως χιούμορ αυτό» τη διέκοψε η δημοσιογράφος.
«Καθόλου», απάντησε η Ζωή Κωνσταντοπούλου.
«Δεν κάνετε χιούμορ; Θεωρείτε ότι σας διέκοψα γιατί έχω κάποια συμπάθεια στην Γερμανία;» πρόσθεσε η κα Κοσιώνη.
«Κάνω χιούμορ για αυτά που είναι αστεία. Η καταστροφή που υπέστη η χώρα μας από την ναζιστική θηριωδία δεν είναι αστείο υπό καμία θεώρηση»,τόνισε η κυρία Κωνσταντοπούλου, αλλά είχαμε και συνέχεια στο φινάλε.
Η δημοσιογράφος της ζήτησε να ολοκληρώσει εξαιτίας της πίεσης του τηλεοπτικού χρόνου και προκάλεσε τις αντιδράσεις της Ζωής Κωνσταντοπούλου, η οποία επιτέθηκε στο κανάλι και σχολίασε: «Kαλή επιτυχία στην αναπαραγωγή των συκοφαντιών».

No comments:

Post a Comment

wibiya widget