Friday, October 14, 2016

Συγχώνευση Alpha- ΣΚΑΪ: Τι προβλέπει το deal-βόμβα & ο όρος της Μενεγάκη

Φαίνεται πως οι φήμες που κυκλοφόρησαν το τελευταίο διάστημα και θέλουν τον ΣΚΑΪ, ο οποίος πήρε άδεια στον περιβόητο διαγωνισμό και τον Alpha, ο οποίος δεν πήρε άδεια, να συγχωνεύονται μόνο φήμες δεν είναι παρά τις επίσημες διαψεύσεις από πλευράς και των δύο σταθμών.
Στο νέο τηλεοπτικό τοπίο που θα διαμορφωθεί τους επόμενους μήνες και προκειμένου ο ΣΚΑΪ να προσελκύσει διαφήμιση, χρειάζεται ενίσχυση στον ψυχαγωγικό τομέα αφού η ψυχαγωγία τραβάει τα πακέτα κι όχι τόσο η ενημέρωση.
Αυτή λοιπόν την τονωτική ένεση φέρεται να μπορεί να του προσφέρει ο Alpha και μάλιστα, με δεδομένη επιτυχία εάν αναλογιστούμε τα νούμερα τηλεθέασης που κάνουν τόσο οι ψυχαγωγικές εκπομπές καθημερινά όσο και οι ελληνικές σειρές του.

Εκτός απροόπτου λοιπόν και βάσει όσων ισχύουν μέχρι στιγμής το deal μεταξύ Alpha και ΣΚΑΪ έχει κλείσει κι αναμένεται να φέρει τα πάνω κάτω στο τηλεοπτικό τοπίο. Τώρα σε πρακτικό επίπεδο τι σημαίνει αυτό...
Όλο το ψυχαγωγικό πρόγραμμα του Alpha τις καθημερινές από το Happy Day της Σταματίνας Τσιμτσιλή μέχρι το Deal του Χρήστου Φερεντίνου θα μετακομίσει στον ΣΚΑΪ, ενώ το ίδιο θα ισχύσει και για τις πετυχημένες ελληνικές σειρές που προβάλλονται στην prime time ζώνη του σταθμού.
Από την άλλη, ο ΣΚΑΪ θα διατηρήσει την πρωινή ενημερωτική ζώνη του αν και όπως φαίνεται η διάρκειά της θα περιοριστεί και την ενημέρωση αφού σα σταθμός έχει παράδοση σε αυτό τον τομέα. Όσον αφορά δε το κεντρικό δελτίο ειδήσεων, το επικρατέστερο σενάριο είναι να δούμε τη Σία Κοσιώνη να ενώνει τις δυνάμεις της με τον Αντώνη Σρόιτερ.
Τώρα όσες ενημερωτικές εκπομπές του ΣΚΑΪ μένουν 'εκτός', αυτές θα μεταφερθούν στο Channel 9 που θα πάρει θεματικη άδεια, θα μετονομαστεί σε 'ΣΚΑΪ 24' και θα έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα, μία κίνηση που φέρεται να κάνει 'δώρο' ο Δημήτρης Κοντομηνάς στον Γιάννη Αλαφούζο για να κλείσει το deal.
Και ερχόμαστε στην βασίλισσα της TV, Ελένη Μενεγάκη, η οποία ως γάτα με πέταλα, έχει φροντίσει να βάλει όρο στο συμβόλαιο που έκλεισε πριν λίγους μήνες με τον Alpha οτι αν αλλάξει η ιδιοκτησία του σταθμού, αυτό απλά παύει να ισχύει...
Με άλλα λόγια, εάν με το νέο deal η 'βασίλισσα' δεν εξασσφαλίσει όλα όσα θέλει, μπορεί 'να την κάνει' για άλλους σταθμούς.
Μάλιστα, αμέσως μετά τον διαγωνισμό είχε ακουστεί ότι είχε γίνει μία κρούση στη Μενεγάκη από τους υπευθύνους στον νέο σταθμό του Βαγγέλη Μαρινάκη, αλλά η παρουσιάστρια φέρεται να αρνήθηκε την πρόταση.

1 comment:

  1. Επείγον δάνειο: caravellamariepierre@gmail.com

    Γεια σας, Ιδιαίτερα σε όλη την Ευρώπη και σε ολόκληρο τον κόσμο (Γαλλία, Βέλγιο, Ελβετία, Ρουμανία, Ιταλία, Ισπανία, Καναδάς, Πορτογαλία, Λουξεμβούργο, Γουιάνα, Ρεϊνιόν, Μαγιότ, Γουαδελούπη, Μαρτινίκα, Γαλλική Πολυνησία, Νέα Καληδονία ...) , Έβαλα στη διάθεσή σας ένα δάνειο που κυμαίνεται από 3.000 € uro έως 500.000 ευρώ με πολύ απλές συνθήκες με επιτόκιο 2%. Επίσης, πραγματοποιώ επενδύσεις και δάνεια μεταξύ ατόμων κάθε είδους. Προσφέρω πιστώσεις βραχυπρόθεσμα, μεσοπρόθεσμα και μακροπρόθεσμα. Για περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνήστε μαζί μου απευθείας στην ηλεκτρονική διεύθυνση: caravellamariepierre@gmail.com

    ReplyDelete

wibiya widget