Monday, October 24, 2016

Της ημέρας.Μελβουρνη. Ο δολοφόνος που έλιωσε το κεφάλι Έλληνα ζητά ...απελευθέρωση. Του ΆΛΚΗ ΜΟΡΕΛΑ

Άλκης Μορέλας 

ΒΟΥΝΟ ΜΕ ΒΟΥΝΟ ΔΕΝ ΣΜΙΓΟΥΝ
Πριν από 30 και χρόνια, για όσους θυμούνται τουλάχιστον, ο Craig Minogue, είχε βρεθεί ένοχος από δικαστήριο της Μελβούρνης, για τον βομβισμό της αστυνομικής διεύθυνσης Μελβούρνης στο  Russel Street στην καρδιά της Μελβούρνης. Μέσα στην φυλακή, πάλι για όσους θυμούνται, είχε σκοτώσει με βάρη της γυμναστικής, του έλιωσε το κεφάλι, του επίσης δολοφόνου συμπάροικου, Άλεξ Τσακμάκη. Για την δολοφονία του Τσακμάκη ο  Minogue, είχε δικαστεί με επιπλέον φυλάκιση.... ένα μήνα. Ας το αφήσουμε αυτό. Το ζουμί στην υπόθεση: Στο βιβλίο μου το 13ο Ευαγγέλιο, γράφω περιληπτικά για την υπόθεση αυτή και τελειώνω ως εξής: Ο Craig Minogue, στο τέλος του χρόνου, και μετά από 30 χρόνια στην φυλακή, θα έχει το δικαίωμα να κάνει αίτηση αποφυλάκισης. Όλα θα εξαρτηθούν από τον αρμόδιο δικαστή που θα εξετάσει την υπόθεση.
Πριν από λίγη ώρα, στην εφημερίδα "HERALD SUN: Russell St bomber Craig Minogue applies for parole after 30 years in prison.
Ο βομβιστής και δολοφόνος Craig Minogue, υπέβαλε αίτηση αποφυλάκισης και η αστυνομία έχει ξεσηκωθεί. Στα 60 του ο Minogue, αποτελεί, σύμφωνα πάντα με την αστυνομία, έναν μεγάλο δημόσιο κίνδυνο. Αναμένουμε με αγωνία στο ακουστικό μας.
* Ο ΆΛΚΗΣ ΜΟΡΕΛΑΣ,είναι δημοσιο γράφος, εκδότης στη Μελβούρνη. 

No comments:

Post a Comment

wibiya widget