Wednesday, October 19, 2016

Η συγκινητική στιγμή της Μυρτώς από την Πάρο- Πήγε στο γήπεδο για να δει την αγαπημένη της ομάδα

Την αγαπημένη της ποδοσφαιρική ομάδα, είχε την ευκαιρία να δει από κοντά η Μυρτώ, που είχε συγκλονίσει το πανελλήνιο το καλοκαίρι του 2012 στην Πάρο.
Η Μυρτώ παρακολούθησε χθες από κοντά και μάλιστα σε σουίτα του γηπέδου στο AEL FC Arena, τον αγώνα μεταξύ της ομάδας της Λάρισας με την ΑΕΚ.
Η νεαρή κοπέλα μάλιστα φωτογραφήθηκε και με τον ποδοσφαιριστή της ΑΕΚ Δημήτρη Κολοβέτσιο, και η 'κιτρινόμαυρη' ΠΑΕ ανέβασε την συγκεκριμένη φωτογραφία στην σελίδα της στο Facebook, γράφοντας:
'Μία από τις πιο χαρούμενες στιγμές της τα τελευταία τέσσερα χρόνια έζησε χθες η Μυρτώ, της οποίας η περιπέτεια το 2012 στην Πάρο είχε συνταράξει την κοινή γνώμη. Η άτυχη κοπέλα, που νοσηλεύεται στο κέντρο αποκατάστασης ANIMUS στη Λάρισα, ήταν παρούσα χθες στο AEL FC ARENA και έζησε από κοντά τη νίκη της ΑΕΚ επί της τοπικής ομάδας με 2-1.
Φιλοξενήθηκε από τη διοίκηση της Λάρισας μαζί με τη μητέρα της, Μαρία, σε σουίτα του γηπέδου και πανηγύρισε τα γκολ του Βαγγέλη Πλατέλλα!
Ίσως δεν είναι πολύ γνωστό, αλλά η Μυρτώ είναι γέννημα-θρέμμα Φιλαδελφειώτισσα και από οικογένεια που παραδοσιακά υποστηρίζει την ΑΕΚ, όπως και η ίδια! Ζήτησε από τη μητέρα της να μεσολαβήσει για να δει την αγαπημένη της ομάδα και η επιθυμία της έγινε πραγματικότητα!
Μάλιστα, μετά τον αγώνα βρέθηκε και στα αποδυτήρια της ομάδας μας, συνομίλησε και δέχτηκε τις ευχές για ανάρρωση από τον Ντούσαν Μπάγεβιτς, τον Τιμούρ Κετσπάγια και τους παίκτες της ΑΕΚ, ενώ φωτογραφήθηκε με τον Δημήτρη Κολοβέτσιο.
Ηταν για όλους μία συγκλονιστική εμπειρία ζωής!'
EΘΝΟΣ.gr

No comments:

Post a Comment

wibiya widget