Sunday, October 16, 2016

Πρωτιά για τον Φίλη απο το συνεδριο για τις καθαρές θέσεις του

Ο Νίκος Φίλης βρέθηκε στην πρώτη θέση των προτιμήσεων, στην ψηφοφορία για την εκλογή της νέας κεντρικής επιτροπής. Ο υπουργός Παιδείας που στο προηγούμενο συνέδριο είχε καταλάβει την 53η θέση, αναρριχήθηκε στην πρώτη, καθώς οι σύνεδροι φαίνεται ότι αποτίμησαν με άκρως θετικό τρόπο τους χειρισμούς στα ζητήματα της Παιδείας, αλλά ενέκριναν και την κόντρα που έχει ανοίξει με την Εκκλησία.
Στην δεύτερη θέση, σύμφωνα πάντα με βάση την καταμέτρηση έως αργά τη νύχτα, βρίσκεται ο Ευκλείδης Τσακαλώτος, ο άτυπος επικεφαλής της κίνησης των «53+», ενώ στην τρίτη θέση είναι ο Πάνος Σκουρλέτης. Στην τέταρτη θέση συναντάμαι τον πρόεδρο της Βουλής Βίκο Βούτση.
Στην πρώτη δεκάδα πλασαρίστηκε και ο υπουργός Επικρατείας Νίκος Παππάς, ενώ έκπληξη συνιστά το γεγονός ότι ο Γιάννης Δραγασάκης, που στο περασμένο συνέδριο είχε την πρωτιά τις προτιμήσεις, δεν εκλέχθηκε στις κορυφαίες θέσεις. Σε υψηλή θέση εκλέχθηκαν στελέχη όπως οι υπουργοί Ανδρέας Ξανθός και Παύλος Πολάκης, καθώς και ο κομματικός Νάσος Ηλιόπουλος.
Επίσης μέλη της ΚΕ θα είναι η αδελφή του Αλέξη Τσίπρα, Ζανέτ και ο αδελφός του Γιώργος.

Sookleousin.gr

No comments:

Post a Comment

wibiya widget