Monday, December 5, 2016

6 πράγματα που δεν πρέπει να μοιράζεσαι ούτε με τις κολλητές για την σχέση σου


Ε'ίναι απόλυτα φυσικό να λες πολλά και διάφορα στις φίλες σου για την σχέση σου με το αγόρι σου όμως αυτό δεν σημαίνει πως πρέπει να τα λες και όλα. Υπάρχουν ορισμένα πράγματα που αφορούν την σχέση σου και καλό είναι να μην μοιράζεσαι ούτε με τις κολλητές σου!
Αν δεν το έχετε κάνει εδώ και καιρό:
Μπορεί για τον οποιονδήποτε λόγο να μην έχετε κάνει έρωτα εδώ και καιρό και δεν ξέρεις για ποιον λόγο, αλλά είναι κάτι το οποίο σε προβλημαζίζει και θέλεις να το μοιραστείς με τις κολλητές σου. Φυσικά και μπορεί να σε καθησυχάσουν λέγοντας σου πως και εκείνες έχουν περάσει κάτι αντίστοιχο αυτό είναι όμως κάτι που δεν θα βοηθήσει και πολύ την κατάσταση τη δική σου . Εξάλλου μην ξεχνάς πως η κάθε περίπτωση είναι διαφορετική και πως εσύ πρέπει να κοιτάξεις την δική σας σχέση και όχι των άλλων. Μην ξεχνάς πως η προσωπική σας ζωή είναι ένα θέμα προσωπικό και δικό σας.
Το ότι οι γονείς του σε εκνευρίζουν:
Φυσικά και η σχέση με τους γονείς του δεν είναι εύκολες. Δεν είναι γονείς σου και δεν τους ξέρεις όπως ο καλός σου. Φυσικά και το να μιλήσεις στις φίλες σου είναι ίσως το πρώτο πράγμα που σου έρχεται στο μυαλό όταν αντιμετωπίζεις δύσκολες καταστάσεις στο σπίτι παρουσία της μέλλουσας περθερούλας. Κρίμα είναι όμως να φτάσει κάτι στα αυτιά του συντρόφου ή του άντρα σου σχετικά με την μητέρα ή τον πατέρα του. Ακόμη και τίποτα να μην ειπωθεί οι φίλες σου θα σε συμβουλέψουν με βάση την δική τους εμπειρία με την πεθερά ή τον πεθερό τους και το μόνο σίγουρο είναι πως αυτό δεν έχει καμία σχέση με εσένα και την δική σου πεθερά. Προσπάθησε να είσαι όσο πιο κοντά μπορείς σε αυτούς τους ανρθώπους που είναι γονείς του αγαπημένου σου και βρες μόνη σου τις ισσοροπίες μαζί τους.
Οι σεξουαλικές φαντασιώσεις του συντρόφου σου:
Μπορεί να έχει κάποιες φαντασιώσεις που θέλει να μοιραστεί με την σύντροφό του το αγόρι σου- γιατί με ποια άλλη να τις μοιραστεί; - αλλά αυτό δεν σημαίνει πως πρέπει να τις μοιραστεί και εκείνη με τη σειρά της με τις φίλες της. Με άλλα λόγια τα όσα συμβαίνουν στην κρεββατοκάμαρα σας καλό είναι να μένουν εκεί. Εσύ αυτό που καλό είναι να κάνεις είναι να κρατήσεις αυτές τις πληροφορίες για τον εαυτό σου και για εκείνον και μόνο.
Όταν περνάει κάτι προσωπικό δικό του:
Είναι κάποια πράγματα που μπορεί να μην θέλει να μοιραστεί με κανέναν. Αν ο σύντροφός σου σου εμπιστεύεται κάποιο πρόβλημα του οικογενειακό ή μη, και σου ζητάει να μην το μοιραστείς με κανέναν τότε αυτό είναι το καλύτερο που έχεις να κάνεις. Όταν σου ανοίγεται έτσι τότε σημαίνει πως σε εμπιστεύεται και είναι κρίμα να χαθεί η εμπιστοσύνη που έχετε μεταξύ σας, επειδή εσύ δεν μπορείς να το κρατήσεις για τον εαυτό σου.
Όταν κάνει κάποιο λάθος με τα οικονομικά:
Το να κάνει κανείς κάποιο λάθος είναι από μόνο του κάτι που μπορεί να τον κάνει να νιώσει περίεργα αλλά όταν πρόκειται για χρήματα το πράγμα είναι ακόμη πιο προσωπικό αφού τα οικονομικά είναι ένας από τους βασικότερους λόγους που χωρίζουν τα ζευγάρια. Μην συζητήσεις δημόσια για το θέμα που είχε κάποτε ή έχει ακόμη με τα χρήματα ή με κάποιο οικονομικό πρόβλημα που έχει προκύψει. Προσπαθείστε μαζί να βρείτε μια λύση στο όποιο πρόβλημα τον προβληματίζει.
Κάτι σχετικό με το το πώς μυρίζει ή με άλλες λεπτομέρεις πολύ προσωπικές για εκείνον!
Όταν πρωτογνωρίζουμε έναν άντρα είναι λογικό να θέλουμε να μοιραστύμε με τις φίλες μας τις λεπτομέρειες ακόμη και για θέματα που δεν θα έπρεπε. Αν όμως καταλαβαίνεις πως η σχέση αυτή είναι σημαντική για εσένα καλό είναι να μην λες πάρα πολλές λεπτομέρειες για τα πιο "ευαίσθητα" σημεία της σχέσης σας. Μην ξεχνάς πως έτσι προστατεύεις και εκείνον αλλά και εσένα.
womenonly.gr

No comments:

Post a Comment

wibiya widget