Sunday, December 11, 2016

Φρικιαστικές λεπτομέρειες για τη δολοφονία-μυστήριο πολύτεκνης μητέρας


Φρικιαστικές λεπτομέρειες για τη δολοφονία πολύτεκνης μητέρας στη Μεσσηνία έρχονται σιγά-σιγά στο φως. Τοπικά ΜΜΕ μεταδίδουν ότι η γυναίκα βρέθηκε πεσμένη πάνω στο τιμόνι του αυτοκινήτου της, σε έναν αγροτικό δρόμο στη Λεύκη Τριφυλίας.
Έφερε διαμπερές τραύμα στο κεφάλι από κυνηγετικό όπλο αλλά στον τόπο του εγκλήματος δεν εντοπίστηκε ούτε το όπλο ούτε και ο κάλυκας. Τα χέρια της ήταν σταυρωμένα πάνω στα πόδια της.
Η αστυνομία πήραν τα κυνηγητικά όπλα του συζύγου του θύματος, τα οποία κατείχε νόμιμα, και τα έστειλαν για βαλλιστική εξέταση στην Αθήνα.
Η άτυχη Γ.Φ., που είχε απασχολήσει τον τοπικό Τύπο επειδή είχε γεννήσει το πρώτο παιδί της Μεσσηνίας το 2016, είχε άλλα τρία παιδιά, πεντέμιση, τριάμιση και ενάμιση έτους.
Οι αρχές φέρονται να έχουν αποκλείσει το ενδεχόμενο της αυτοκτονίας και ερευνούν το στενό περιβάλλον της γυναίκας.
Τοπικά ΜΜΕ αναφέρουν ότι η γυναίκα πυροβολήθηκε από κοντινή απόσταση –πιθανώς από κάποιον που καθόταν στη θέση του συνοδηγού- κάτι που θα απαντήσει, όμως, με βεβαιότητα ο ιατροδικαστής Κορίνθου Νίκος Κωτακίδης.
Ερωτηματικά, όμως, δημιουργεί η 'εξαφάνιση' της γυναίκας από το προηγούμενο απόγευμα. Σύμφωνα με όσα είπε ο σύζυγός της στους αστυνομικούς, όταν τους κάλεσε για να πει ότι η γυναίκα του είναι νεκρή μέσα στο αυτοκίνητό της.
Ο ίδιος είχε ξεκινήσει το πρωί για να πάει να μαζέψει ελιές με εργάτες και βρήκαν το αυτοκίνητο.
Ο σύζυγος φέρεται να δήλωσε στους αστυνομικούς ότι η γυναίκα συνήθιζε να εξαφανίζεται χωρίς να λέει τίποτα σε κανέναν.
Την προανάκριση και τις αστυνομικές έρευνες τις διεξάγει η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Καλαμάτας.
Πηγές: Εleftheriaonline.gr, messinia news

No comments:

Post a Comment

wibiya widget