Wednesday, June 8, 2011

ΒΙΒΛΙΟ -Η ΑΛΙΑ ΣΤΟΥΣ 50 ΑΝΑΝΕΩΤΕΣ ΤΩΝ ΒΡΥΞΕΛΛΩΝ


 Στο βιβλίο " Changemakers  in Brussels-People with good ideas for the world" που κυκλοφόρησε πρόσφατα στις Βρυξέλλες συμπεριλαμβάνεται και η Ελληνομελβουρνιωτισσα  δημοσιογάφος Αλία Παπαγεωργίου.  "Οι ανανεωτες των Βρυξελλών- Άνθρωποι με καλές ιδέες για τον κόσμο'¨όπως μεταφράζεται ο τίτλος ,είναι μια επιμελημένη έκδοση σε διάφορες γλωσσες και επιλέγει να παρουσιάσει άτομα που εργάζονται για την αλλαγή της Ευρωπαικής πρωτεύουσας..

Σχετικά με την πατριωτισσά μας η συγγραφέας Polly Akhurst γράφει ότι η Αλία είναι επικοινωνιακή και ενθουσιώδης  αρθρογράφος στην εφημερίδα New Europe των Βρυξελλών και υπεύθυνη στα θέματα της Ευρωπαικής Ένωσης. Εχει σπουδάσει Ευρωπαικό δίκαιο και  εργαζονταν  πριν σε Ελληνική εφημερίδα αλλα απο τότε που την έφεραν στις Βρυξέλλες δεν ξανακοίταξε  πίσω.
Η συγγραφέας  λέει ότι χαρι στις νομικές της γνωσεις καταπιάστηκε με πολλά θέματα που απασχολούν τα κέντρα αποφάσεων της Ευρώπης και τα κατάφερε θαυμάσια.
Η Αλία ειναι στην πρώτη γραμμή της νέας γενηάς των δημοσιογράφων που δεν θεωρεί πρόβλημα  τις μεταβολές στο γραπτό τύπο,παρά τις θεωρει ένα νέο ξεκίνημα για νεες ανακαλύψεις.
Και καταλήγει ότι και η ίδια ,όπως και η εφημερίδα της προωθει τις νέες ηλεκτρονικές μεθόδους επικοινωνίας, ειτε μεσω του Φαίης μπουκ είτε του γνωστού Τουίτερ..
Συγχαριτήρια Αλία και ευχόμαστε αυτο που  ευχήθηκε στον καθένα σας και ο διευθυντης του Λυκείου όταν σας έδινε το Μπακαλοριά¨Να φτάσεις εκει που δεν μπορεί ς να φτάσεις".
ΔΠ
Δειτε το βιβλίο και το κείμενο εδω> http://www.blurb.com/books/2162214
http://www.blurb.com/books/2162214

Την είδηση παρουσίασαν αρκετα μέσα ενημέρωσης και ανάμεσα
τους:
 Η πολυ ενδιαφέρουσα ιστοσελίδα-περιοδικό ΦΑΤΣΙΜΑΡΕ
Δειτε εδω: http://fatsimaremag.blogspot.com/2011/06/50.html



ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΛΙΑ ΣΕ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ
Με τη Γαλλιδα υοψήφια πρόεδρο Ροαγιάλ Σεγκολέν
http://www.youtube.com/watch?v=j00h7zbOfCA&feature=youtube_gdata_player

ΜΕ ΤΟΝ ΜΙΜΗ ΑΝΔΡΟΥΛΑΚΗ

http://www.youtube.com/watch?v=-kPxnO7Vf9c&feature=mfu_in_order&list=UL


ΜΕ ΤΟΝ κ. ΚΑΡΤΑΛΗ
http://www.youtube.com/watch?v=I_yyTDyqkuM&feature=mfu_in_order&list=UL

No comments:

Post a Comment

wibiya widget