Saturday, October 6, 2012

ΑΝΟΙΞΙΑΤΙΚΕΣ φωτογραφιες Ελλήνων Μελβούρνης

Ο Τζιμάκος είναι αυτη τη στιγμή ο άνθρωπος που κατευθύνει τη μόδα στη Μελβούρνη με τα  καινούργια υλικά ρουχων που φέρνει στην Αυστραλία.Το πλατύ χαμόγελο δεν έχει να κάνει τίποτα με τη μόδα ..είναι επειδή ετοιμάζεται να πάρει τα 2 χαριτωμένα σκυλάκια του και να πάει για χαλάρωση στο σπίτι του μετά απο μια ’μπήζη’μέρα ..

‘Σκλάβοι της πίσσας και της Νικοτίνης‘‘ τίποτε άλλο δεν θα τους έβγαζε έξω απο το  σπίτι των Ποντίων εκτός του ..τσιγάρου!!! 

Το ΝΕΟ ΚΟΣΜΟ τον ξέρετε γιατί θεωρέίται  ’’η μεγαλύτερη εφημερίδα του  Απόδημου Ελληνισμού’’. Καιρός όμως να γνωρίσετε και κάποια απο τα πρόσωπα που εγάζονται εντελώς αθόρυβα  και τα οποία τυχαία συναντήσαμε σε πρόσφατη επίσκεψή μας στα γραφεία της εφημερίδας .. ΈΦΗ ΤΣΟΥΚΑΛΗ..μάλλον θα ξέχασε πόσα χρόνια εργαζεται εκεί!!

Το νεαρό σίγουρα θα τον ξέρετε ,αν όχι για τα εύθυμα ρεπορτάζ και τις διαφημιστηκές του εκστρατείες για τα έξυπνα και καινούργια ανέκδοτα.. . ΚΩΣΤΑΣ ΠΑΙΒΑΝΑΣ

Στο γραφείο του αρχισυντάκτη Σωτήρη Χατζημανώλη με εντυπωσίασε το κορνιζαρισμένο πρωτοσέλιδο του ΝΚ..Άλλη φορά θα σας παρουσιάσω και τον ίδιο.

Να είμαι ειλικρινής φοβήθηκα πέφτοντας επάνω στον αιώνιο εραστή  της ταχύτητας  και για μια στιγμη  νόμισα  πως ήταν ο φίλος του ο.. Στελλάρας..  που  τονέπεισε να φορέσει  κράνος και να φύγουν παρέα για νέες περιπέτειες αλλά γρήγορα προσγειώθηκα ..Ναι ,εσεις καλά το καταλάβατε’ είναι ο Μπάμπης Σταυρόπουλος των ‘ξυραφιών’ και  ..αιθεροβα-ρε-μένος απο όλους τους  ανέμους του Αίολου που δέχτηκε , στα μοτοσυκλέττεια ταξίδια του ανα την υφήλιο. Συχνά τα ταξιδιωτικά του ήταν αριστουργήματα ..Δεν ήταν στα χάι του,όμως και μιλούσε Γαλλικά  για ΠΑΣΟΚ ... Πασόκους..  κ.α..Ελπίζουμε να μη τον ξεχάσει ο Τσίπρας όταν θα σχεδιάζει την κυβέρνηση !!! 

Οι εορτασμόι της Παμμακεδονικής αρχίζουν και ο πρόεδρος Δημήτρης Μηνάς ετοιμάζεται ..
Συνέντευξη σύντομα λέει..

Βίβιαν Γαγάτσια έξω απο τη Βανίλλα στο Ώκλυ ,δίνει τηλεφωνικά  συμβουλές σε όσους θέλουν να αγοράσουν χαλιά απο την επιχείρησή της..

Μαρίσσα Κουλουκτσή,  κερνούσε στου Νίκουστο Ώκλυ και με το δίκιο της είναι πολυ ευτυχισμένη. Πηρε  πτυχείο κτηματομεσίτριας και ήδη οι δραστηριόττές της άρχισαν σε μια απο τις μεγαλύτερες εταιριες της Μελβούρνης. Συγχαριτήρια Μαρίσσα και  πάντα με επιτυχίες ..

Αυτή και οι παρακάτω φωτογραφίες απο το εστιατόριο Ντίνος στο 518 Μπέλ στρητ,Πρέστον..







 Ο φίλος μας Παρασκευάς πέρα απο την καλλιέργεια ορχιδέων κάθε Δευτέρα βράδυ  βοηθά και το φίλο μας Βασίλη Παπαιωάννου στο Ραδιοφωνικό του πρόγραμμα στο Ράδιο 3 CR  που εκπέμπει στα μεσαια και αρχίζει στις 8μμ.
Πέτρος ο ΕΞΠΡΕΣΣ..  Για καθαριότητα κήπων και σπιτιων με την ακούραστη σύζυγό του Ειρήνη  σας  φτειάχνουν τα  πάντα στο ΠΙκαι ΦΙ..Τηλεφωνο...0403205099


 ΜΟΔΑ..Να τι θα φορεθούν και σε τι χρωματα τη νέα σαιζόν στην Αυστραλία..
Δύο ακόμα βιτρίνες του ΚΑΖΙΝΟΥ Μελβούρνης ,που εννοείται ότι εκει θα δειτε τα πιο μοντερνα και τα πιο ακριβά ρουχα


 Πολλές οι συσκέψεις και για καλλιτεχνικά θέματα του Κωστα Αλαβέρα..Εδώ σε συζήτηση με τον διευθυντή καλλιτεχνικών περιοδειών στην Αυστραλία Κωστα Αθανασίου στο  ’Δέλφικ’
Το γνωστό Ελληνικό κατάστημα ΠΑΝΘΕΟΝ μεταφέρθηκε στο 358  SDNEY RD,COBOURG.,
Εκει θα βρείτε και το Ελληνικό περιοδικό με τα πολλά ΣΙ ΝΤΙ ,λαικής και δημοτικής μουσικής  ΠΙΣΤΑ.
Ο Θήο,η Αναστασία και ταάλλα παιδια πάντα σας εξυπηρετούν με χαμόγελο..


 ΤΟ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΠΡΟΒΑΛΛΕΤΕ ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΤΗΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ ΣΑΣ επικοινωνείστε 0458593452
Το ζευγος Μακρυγιάννη χτες στο Ώκλυ..Χάρηκαν για τη φωτογραφία  γιατί όπως είπαν θα χαρεί ο ξάδερφός τους  στρατηγός Μακρυγιάννης στα Τρίκαλα ,που είναι απο τους σταθερούς αναγνώστες μας .. Καλημέρα Στρατηγέ..


     Ο Χάρης  Λασπάς απο την αποθήκη τροφίμων στο Σέντερ  Ρώουντ Κλάυτον 

μας παρουσιάζει τη μελιτζανοσαλάτα που μόλις άκανε και μοσχοβολά . Σε λιγο θα 

μπει σε κεσεδάκια και θα την προμηθευτούν οι πολλοί πλάτες του...ακούγοντας τα

 κλαρίνα  που διατίθενται στο περιοδικό ΠΙΣΤΑ...Γειά σου Χάρη.. 


Ο Κωστας και ο Μάξ .. Χαίρονται όταν είναι μαζί και το δείχνουν..

No comments:

Post a Comment

wibiya widget