Tuesday, October 9, 2012

Φθηνά σχολεία στην Αυστραλία για Βίζα φοιτητων



Η αγωνία εκατοντάδων χιλιάδων νεαρων ανθρώπων σε παγκόσμια κλίμακα να σπουδάσουν και να ποκατασταθούν επαγγελματικά,τους έφερε στην Αυστραλία.
Ανάμεσά τους και χιλιάδες Έλληνες οι οποίοι για να ξεφύγουν την κρίση που πλήτει αυτη τη στιγμή την πατρίδα μας καταφεύγουν σε ...σχολεία κατ όνομα τα οποία ακριβοπληρώνουν για να αποκτησουν φοιτητική βίζα όπου τους δίνει και το δικαίωμα να εργαστούν...
Αν και οι ξένοι  φοιτητές είναι λιγότεροι φέτος 10.000 φοιτητικές βίζες ακύρωσε η Αυστραλία... Αν και τα αρπάζει χοντρά απο τους ...φοιτητές!! Σε σχολεία που έγιναν μόνο για ’αρπαχτές’τα δίδακτρα  είναι περίπου 1000 δολλάρια το μήνα,ενω παρόμοια δίδακτρα πληρώνουν και οι Ελληνες φοιτητές σε σχολεία με ιδιοκτήτες  Ελληνικής καταγωγ΄ς.
Στο μεταξύ έγινε γνωστό ότι ...σχολεία που τα διευθύνουν Ινδοί και άλλοι Ασιάτες χρεώνουν 500 δολλάρια το μήνα και έχουν τραβήξει και το Ελληνικό ενδιαφέρον.
Όσοι λοιπόν ήρθατε στην  Αυστραλία και αγωνιάτε για μια Βίζα πάρετε αρκετές τιμές γιατί τα λεφτά πουθενά δεν τα αλωνίζουν..


No comments:

Post a Comment

wibiya widget