Tuesday, September 17, 2013

Τσίκνα,Χαλβάδες και ..σουλάτσο στο Τρικαλινό Παζάρι

Το παζάρι των Τρικάλων ξεκίνησε και η "Εφημερίς" ήταν εκεί για να σας δώσει μια γεύση απο τη σημερινή εικόνα που παρουσιάζουν οι μεγάλες εκδηλωσεις που κάποτε...μάγευαν μικρους και μεγάλους.. 
΄
Εκπληξη η συνάντησή μας και η ξενάγηση απο το γνωστό Τρικαλινό (Αγία Κυριακή) Ιντερνάσιοναλ ,  καλλιτέχνη Μίλτο Κρανιά -δεξιά,άνω και κάτω φωτογραφίες- που ετοιμάζεται για έκτη φορά να περάσει τον Ατλαντικό Ωκεανό με κατεύθυνση το Λός Άντζελες προσκεκλημένος απο τους Αρκάδες του Anaheim,5/10.13 Μαζί με την οικογένεια Κωσταντίνου Χιωτη στέλνουν πολλά χαιρετίσματα στο θείο τους κ.Κρανιά στη Μελβούρνη.

Ευχές για καλή επιτυχία απο τον καθηγητή Πανεπιστημίου παραδοσιακών χορών ,Γιάννη Δήμα αριστερά και το Δημητρη Παπαγεωργίου ,απο την "ΕΦΗΜΕΡΙΣ" 

Το ζεύγος Δήμα πέρασε ευχάριστα στο παζάρι των Τρικάλων και στελνουν χαιρετίσματα στους εκτός Ελλάδας χωριανούς τους   απο Τζιούρτζια και Κούρσιαβο..

Πολύς λαός κατακλύζει όλες τις ώρες το παζάρι...
Παζάρι χωρίς χαλβά Φαρσαλινό δεν γίνεται ..Και πράγματι τις ημερες αυτες καταναλωνονται τόννοι απο το εύγεστο αυτο γλύκισμα που κρατάει τα σκήπτρα σε ολόκληρη τη Θεσσαλία..Και η Αργυρώ πάντα πρόθυμη για να δοκιμάσουν οι επισκέπτες και να αγοράσουν ..

Μαμά και κόρη της γνωστής οικογενείας ΓΟΥΝΑΡΗ
Κι ο Παπαγιώργης πιστός στο χαλβά Μπουλογιώργου, "1 και ΚΑΤΙ"

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ 

2 comments:

  1. Ζηλεύω στείλτε μου και μένα λίγο χαλβά στην Μελβούρνη.

    ReplyDelete
  2. Αμαν Κυριε Δημητρη μας ανοιξες την ορεξη τρεχουν τα σαλια μας, μεχρι εδω εφτασαν οι μυρωδιες απο την τσικνα.
    Πάντα τετοια νασαι καλα..

    ReplyDelete

wibiya widget