Wednesday, September 25, 2013

Oi μαθητές της Οιχαλίας σε νέες κινηματογραφικές δημιουργίες

 25 Σεπ 2013 22:09              Στην Ιστοσελίδα On OichaliaNews διαβάζουμε
Ένα ακόμη πολιτισμικό γεγονός στην Οιχαλία.
Συμμετοχή σε ταινία με γνωστά ονόματα θα έχουν οι ταλαντούχοι μαθητές μας
Ο σκηνοθέτης κ. Σκούρλας με το επιτελείο του βρέθηκε στην Οιχαλία το πρωί της Κυριακής για τα γυρίσματα μιας ταινίας μικρού μήκους που θα βγει στις κινηματογραφικές αίθουσες στις αρχές του 2014.
Το ερέθισμα για αυτό του το εγχείρημα ήταν φυσικά η μικρή μαθήτρια Άννα Μαρία Σακελλαρίου, το παιδί που μας άφησε άφωνους τη χρόνια που πέρασε με τις καλλιτεχνικές του δραστηριότητες και επιτυχίες.
Η ταινία διαδραματίζεται κάπου το 1964 και συνεχίζει την ιστορία της μέσα από τρεις δεκαετίες.
Δεν γνωρίζουμε ακόμα τον ακριβή τίτλο της ταινίας αλλά πληροφορηθήκαμε ότι θα πρωταγωνιστούν γνωστοί ηθοποιοί του θεάτρου και της τηλεόρασης.
Τα γυρίσματα έγιναν στο Β’ Δημοτικό Σχολείο Οιχαλίας και εκτός από την Άννα -Μαρία Σακελλαρίου έπαιξαν οι μαθητές  Δημήτρης Κοκώνης, Σωτήρης Λέγγας, Αθηνά Τζατζάκη, Γιώργος Χαλός, Νεφέλη Μιχαήλ, οι Γιάννης και Κωστάκης Παθεκας, κ.α
Τους ρόλους της δασκάλας και του επιθεωρητή έπαιξαν αντίστοιχα 2 ταλαντούχα πρόσωπα, η Ρενέ Σακελλαρίου και ο Σωτήρης Ζαχαρόπουλος.
Καλή επιτυχία σε όλους τους συντελεστές..
Δείτε ένα μικρό βίντεο από τα γυρίσματα



1 comment:

  1. Πολυ χαιρομαι που όταν υπάρχουν δραστηρια άτομα σαν τους πρωταγωνιστες της Οιχαλίας μπορουν να αλλάξουν και ολόκληρο τον κόσμο..Ας τους μιμηθούμε... ΑΠΟΜΑΧΟΣ ΔΑΣΚΑΛΟΣ ,Κρητη

    ReplyDelete

wibiya widget