Thursday, September 19, 2013

ΕΛΛΑΔΑ..Άνθρωποι και εικόνες απο Τρίκαλα και Θεσσαλονίκη

Η καλοκαιρία του Σεπτέμβρη στην Ελλάδα καλά κρατεί..Και για κάποιον που ..έφαγε την ξενητειά με το..τσουβάλι και   δε "χόρτασε" την Ελλάδα είναι επόμενο να του αρέσουν τα πάντα..και να συζητά με όλους στα πιο απίθανα μέρη..
 Να ..χαίρεται που η κρίση αναγκάζει τη νεολαία να σκεφτει νέους  τρόπους επιβίωσης και να πάνε στο κατάστημα της κ. Μαρίας Χαρίση στα Τρίκαλα για να προμηθευτούν  νήματα που θα τους επιτρέψουν να μάθουν χειροπλεκτική και να φτειαχνουν δικά τους εργόχειρα.. Μπραβο παιδιά και εύγε κ. Μαρία που μαθαινεις στη νεολαία πως να πλέκει.
 Γ. Κουτσούμπας ,απο το Ελληνόκαστρο Τρικάλων,παλιος μετανάστης στη Γερμανία,περιμένοντας το καφεδάκι έξω απο το Καφενείο της Μαρίας στην Οδό Τιουσόν ,Τρικάλων...
 Στο ίδιο καφενείο για καφέ,χαρτάκι και κουβεντούλα και άλλοι κοντοχωριανοί του που ζουν στα Τρίκαλα..
 Δημήτρης και Έλλη Νταμπούδη, δυο αγαπημένα αδέρφια που μαζί με τον πατέρα τους Γίαννη,και συνεργατες του,βρίσκονται σε διαρκει κίνηση μέ ή χωρίς κομπιούτερ για να βρούνε τα καλύτερα υλικά που χρειάζεται ένας γάμος ή μια άλλη εκδήλωση για να στεφθεί με επιτυχία..
,
Ο Δημήτρης μπροστα στο κατάστημα στο Ωραιόκαστρο.Δειτε στην είσοδο τι μπορειτε να πάρετε   και να φτειάξετε τις δημιουργίες σας.. Καλη επιτυχία Μητσάρα..

2 comments:

  1. Για μας που είμαστε ακόμη στην ξενιτιά ,απολαμβάνουμε αυτές τις φωτογραφίες με τους υπέροχους ανθρωπους και κατα κάποιο τρόπο,πέρνουμε και εμείς μια γεύση απο την γλυκιά πατρίδα

    ReplyDelete
  2. Μπορείτε σε κάθε είδους οικονομικές δυσκολίες; Μήπως χρειάζεστε ένα δάνειο για να καθαρίσετε τα χρέη σας; Σκοπεύετε να αυξήσετε τα οικονομικά σας; Είστε ένα επιχειρησιακό πρόσωπο που θέλει να επεκτείνει την επιχείρησή του / της. Μπορείτε καλούνται να επικοινωνήσουν με το πραγματικό ήρωα, την εμπιστοσύνη και την αποτελεσματική πιστωτικά δάνεια δανεισμού της εταιρείας. Έμαθα τόσο τα άτομα όσο και την κυβέρνηση για την υψηλή απόδοση μας.

    Οι υπηρεσίες περιλαμβάνουν:
    * Προσωπικά Δάνεια (Secure και ανασφάλιστων)
    * Επιχειρηματικά Δάνεια (Secure και ανασφάλιστων)
    * Αρχική Βελτίωση
    * Εφευρέτης Δάνεια
    * Δάνεια Auto
    κλπ ..

    Παρακαλούμε να πάρετε πίσω σε μας, αν σας ενδιαφέρει, μέσω creditcred2020@gmail.com


    Ειλικρινά,
    Δημήτριος

    ReplyDelete

wibiya widget