Saturday, May 24, 2014

Τελικός Τσάμπιονς Λιγκ. Στους 10 ουρανούς η Ρεάλ! video

Την δέκατη κούπα της κατέκτησε η Ρεάλ καθώς με σκορ 4-1 κέρδισε την Ατλέτικο Μαδρίτης στο «Ντα Λουζ»

Champions League: Τα 17 γκολ του Ρονάλντο (video)
Πρωταθλήτρια Ευρώπης είναι από τα μεσάνυχτα του Σαββάτου (24/5) η Ρεάλ Μαδρίτης στο “Ντα Λουζ” αφού επικράτησε 4-1 στην παράταση της Ατλέτικο Μαδρίτης, κατακτώντας την 10η κούπα της.
Ενα λάθος ξεκίνημα της Ρεάλ κόντεψε να τις στοιχίσει την κατάκτηση του τροπαίου. Κι αυτό γιατί η “βασίλισσα”  μπήκε μουδιασμένα στον αγωνιστικό χώρο, με τον Ρονάλντο να είναι εξαφανισμένος! Ετσι η Ατλέτικο εκμεταλλευόμενη την άστοχη έξοδος του Κασίγιας κατάφερε και άνοιξε το σκορ στο 36ο λεπτό με τον Γκοντίν, βάζοντας κυριολεκτικά φωτιά στις εξέδρες...
Η Ρεάλ προσπάθησε να αντιδράσει, χωρίς όμως κάποιο αποτέλεσμα και ο χρόνος κυλούσε υπέρ των “ροχιμπλάκνος”. Με την συμπλήρωση μιας ώρας η Ρεάλ ανέβασε την απόδοση της και δημιούργησε ευκαιρίες για να πετύχει το τέρμα που θα έστελνε το παιχνίδι στην παράταση, κάτι που έγινε στο 93ο λεπτό όταν ο Σέρχιο Ράμος έκανε το 1-1 δίνοντας σπουδαίο ενδιαφέρον στον τελικό.
Στο ξεκίνημα της πρώτης παράτασης η Ατλέτικο έδειχνε φανερά κουρασμένη και προσπαθούσε να αντέξει, ενώ η Ρεάλ έδειχνε πιο... φρέσκια και αποφασισμένη για νίκη. Κάτι που δεν άργησε να φανεί και στο 110ο λεπτό ο Μπέιλ με κεφαλιά έκανε το 2-1, για να έρθει οκτώ λεπτά αργότερα ο Κουρτούα να κάνει το 3-1 “κλειδώνοντας” ουσιαστικά την νίκη. Το μόνο που άλλαξε μέχρι το τέλος του αγώνα ήταν το σκορ καώς στο τελευταίο λεπτό της παράτασης ο Ρονάλντο κέρδισε πέναλτι το οποίο εκτέλεσε εύστοχα διαμορφώνοντας το τελικό 4-1!
Ετσι η Ρεάλ Μαδρίτης κατέκτησε το δέκατο τρόπαιο της, με την Ατλέτικο Μαδρίτης να φτάνει στην πηγή αλλά να μην πίνει νερό!
 ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ (Κάρλο Αντσελότι): Κασίγιας, Κοεντράο (59’ Μαρσέλο), Ράμος, Βαράν, Καρβαχάλ, Κεντίρα (59’ Ίσκο), Ντι Μαρία, Μόντριτς, Ρονάλντο, Μπέιλ, Μπενζεμά (79’ Μοράτα) 
ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡΙΤΗΣ (Ντιέγκο Σιμεόνε): Κουρτουά, Φελίπε Λουίς (83’ Αλντερβάιρελντ), Γκοντίν, Μιράντα, Χουανφράν, Γκάμπι, Τιάγκο, Κόκε, Ραούλ Γκαρθία (66’ Σόσα), Βίγια, Ντιέγκο Κόστα (9’ λ.τ. Αντριάν) 
Το 1-1 από τον Σέρχιο ΡάμοςΤο 1-1 από τον Σέρχιο ΡάμοςΤο 0-1 ο ΓκοντίνΤο 0-1 ο ΓκοντίνΤο 2-1 έκανε ο ΜπέιλΤο 2-1 έκανε ο Μπέιλ

No comments:

Post a Comment

wibiya widget