Tuesday, May 20, 2014

Πάγκαλος: Δούρου και Σακελλαρίδης συνετρίβησαν στις εκλογές.Νέα επίθεση στον ΣΥΡΙΖΑ

Πάγκαλος: Δούρου και Σακελλαρίδης συνετρίβησαν στις εκλογές

Αθήνα
Τη διαπίστωση ότι οι υποψήφιοι του ΣΥΡΙΖΑ Γαβριήλ Σακελλαρίδης και Ρένα Δούρου συνετρίβησαν στον α' γύρο των αυτοδιοικητικών εκλογών, έκανε ο Θεόδωρος Πάγκαλος μιλώντας την Τρίτη στον Βήμα 99,5.

«Ο Σακελλαρίδης παίρνει ευνοϊκά γι’ αυτόν στην Αθήνα 45.000 ψήφους. Ο ΣΥΡΙΖΑ τον Ιούνιο του 2012 είχε πάρει 78.000 ψήφους. Σχεδόν μία στις δύο παίρνει, δηλαδή, ο Σακελλαρίδης. Αν θέλετε και ποσοστό, είναι 20% και ο ΣΥΡΙΖΑ είχε πάρει 27%. Άρα, ούτε ποσοστό κερδίζει» ανέφερε, σημειώνοντας:

«Κι ας δούμε τώρα τη μεγάλη κυρία Δούρου που είναι, λέει, η μεγάλη κερδισμένη, την οποία έκανα για κάποιους σχολιαστές να κερδίσει εγώ, με αυτά που είπα. Παίρνει 410.000 ψήφους και ο ΣΥΡΙΖΑ είχε πάρει τον Ιούνιο του 2012 663.000 ψήφους. 23,8% παίρνει τώρα η κυρία Δούρου και 30% είχε πάρει τότε ο ΣΥΡΙΖΑ. Χάνει η κυρία Δούρου στην Αττική έναν από τους τρεις ψηφοφόρους που είχε πάρει ο ΣΥΡΙΖΑ στην Αττική. Κέρδισαν λοιπόν Δούρου και Σακελλαρίδης; Όχι. Συνετρίβησαν».

Υποστήριξε, επίσης, ότι «το σύνολο των εντύπων της χώρας και των μέσων ενημέρωσης, μιλώντας για ποσοστά, παρέλειψαν το κρίσιμο που είναι τα ποσοστά που πήρε καθένας υποψήφιος».

Ερμηνεύοντας το αποτέλεσμα του πρώτου γύρου των αυτοδιοικητικών εκλογών ο Θόδωρος Πάγκαλος είπε ότι «υπήρξε ένα ρεύμα πολιτικό», το οποίο «προήλθε από την απαξίωση πολιτικών και ανθρώπων και από την ανάγκη για να υπάρξει κάτι νέο στο μέλλον και οδηγούσε σε αυτοδιοικητικές λύσεις».

«Αυτό δεν είναι καινούργιο, γιατί υπήρχε από το παρελθόν. Ήταν ο Μπουτάρης, ο Καμίνης, ο Σγουρός και άλλοι στην Ελλάδα, οι οποίοι είτε εξελέγησαν έτσι είτε έγιναν έτσι. Τα κόμματα θα πρέπει να εξετάζουν και τη συμπεριφορά αυτών των υποψηφίων και των παρατάξεων ή στελεχών που είναι στον κομματικό τους χώρο, διότι υπάρχουν και τρεις της ΝΔ που εξελέγησαν έτσι, καθαρά νεοδημοκράτες και πήραν θέση καθαρά υπέρ του κ. Σγουρού, επειδή ήταν καλός περιφερειάρχης» συνέχισε.

Στο σημείο αυτό ο κ. Πάγκαλος αναφέρθηκε στην υποψηφιότητα του Γιώργου Κουμουτσάκου για την Περιφέρεια Αττικής, λέγοντας ότι «τον έριξαν στο λάκκο των λεόντων».  

No comments:

Post a Comment

wibiya widget