Sunday, May 11, 2014

Αναστήθηκε στο Περιστέρι ο ΠΑΟΚ. Σούπερ Λίγκα, πλέϊ οφ, 4η αγωνιστική


Μπορεί να βρέθηκε πίσω στο σκορ ο «δικέφαλος του βορρά», όμως δεν πτοήθηκε και επικράτησε 2-1 του Ατρομήτου

Στο Περιστέρι ο ΠΑΟΚ έκανε την ανατροπή και με τέρματα των Σαλπιγγίδη και Αθανασιάδη κατάφερε και επικράτησε 2-1 του Ατρομήτου, δείχνοντας πως μπορεί να διεκδικήσει την πρώτη θέση των πλέϊ οφ που οδηγεί στο Τσάμπιονς Λιγκ.
Δυνατό ξεκίνημα έκανε ο Ατρόμητος καθώς πριν καν συμπληρωθεί το πρώτο λεπτό του αγώνα ο Παπαδόπουλος με κεφαλιά σημάδεψε το οριζόντιο δοκάρι του Γλύκου! Οι φιλοξενούμενοι προσπαθούσαν να βρουν τα πατηματά τους, ενώ οι φάσεις μπροστά από τις δύο εστίες ήταν ελάχιστες. Ωστόσο την εξέλιξη του αγώνα άλλαξε ο Ταυλαρίδης όταν στο 37ο λεπτό  εκμεταλλεύτηκε την κακή έξοδο του Γλύκου, κάνοντας το 1-0 μέσα σε έξαλλους πανηγυρισμούς.
Η επανάληψη έκρυβε εκπλήξεις αφού ο «δικέφαλος του βαρρά» κατάφερε κι έφερε το παιχνίδι στα ίσια με τον Σαλπιγγίδη στο 74ο λεπτό να κάνει το 1-1, ενώ τέσσερα λεπτά αργότερα ο Αθανασιάδης έδωσε προβάδισμα στον ΠΑΟΚ για το 2-1.  Ο Ατρόμητος έδειχνε να ελπίζει, αφού η είσοδος του Καραμάνου στον αγωνιστικό χώρο έφερε πίεση και ευκαιρίες, ειδικά όταν κέρδισε την αποβολή του Τζαβέλλα στο 89ο λεπτό.
Όμως η χαμένη ευκαιρία του αγώνα ανήκε στον Δημήτρη Παπαδόπουλο ο οποίος νικήθηκε από την άσπρη βούλα, σε ένα αμφισβητούμενο πέναλτι, και ο Γλύκος κράτησε τη νίκη για την ομάδα του ΠΑΟΚ.
Ατρόμητος: Σηφάκης, Φυτανίδης, Λαζαρίδης, Ταυλαρίδης, Γιαννούλης, Παπαδόπουλος, Δημούτσος, Ούμπιδες, Πίτου Γκαρσία (82' Φάμπιο), Μπρίτο, Ναπολεόνι (66' Καραμάνος) 
ΠΑΟΚ: Γλύκος, Σκόνδρας, Τζαβέλλας, Λίνο, Βίτορ (5’ Κατσουράνης), Κίτσιου (46’ Σαλπιγγίδης), Λάζαρ (72' Κουλούρης), Αθανασιάδης, Κάτσε, Νάτχο, Στοχ
Η βαθμολογία:  Παναθηναϊκός 10, ΠΑΟΚ 7, Αστέρας Τρίπολης 4, Ατρόμητος 3
Επόμενη αγωνιστική: Αστέρας Τρίπολης- ΠΑΟΚ, Παναθηναϊκός- Ατρόμητος

http://www.enet.gr/

No comments:

Post a Comment

wibiya widget