Friday, May 16, 2014

Για ΜΗΝΥΜΑ ΝΙΚΗΣ μιλά η "Δυνατή Γλυφάδα" μετα τη κεντρική ομιλία του κ.Κόκκορη

Απο την "Δυνατή Γλυφάδα" του Κώστα  Κόκκορη εξεδόθη απόψε(16/5//14) το παρακάτω δελτίο Τύπου που αναφέρεται στη τελευταία προεκλογική συγκέντρωση που πραγματοποιήθηκε στην Κεντρική Πλατεία της Γλυφάδας και χαρακτηρίζεται πρωτόγνωρη απο πλευράς κόσμου. Η αστυνομία υπολόγισε τους συγκεντρωθέντες γυρω στα 300 άτομα..
Η ανακοίνωση για τον Τύπο έχει ως εξης..
Μήνυμα Νίκης έδωσαν οι δημότες της Γλυφάδας
από την πλατεία Κατράκη
H πρωτόγνωρη παρουσία εκατοντάδων δημοτών της Γλυφάδας, σε μια συγκέντρωση που δεν είχε προηγούμενο δείχνει το αποτέλεσμα της Κυριακής. Ο ενθουσιασμός που επικρατούσε καθώς και η όλη ατμόσφαιρα ήταν πέρα του αναμενόμενου. Με την ομιλία του στην πλατεία Κατράκη ο Δήμαρχος και επικεφαλής της παράταξης Κώστας Κόκκορης έκλεισε τις προεκλογικές του εμφανίσεις με το μήνυμα « Μαζί συνεχίζουμε…».
Κατά την ομιλία του ο Δήμαρχος Κώστας Κόκκορης έκανε εκτενή αναφορά στα πεπραγμένα αυτής της δημοτικής περιόδου τονίζοντας ιδιαίτερα τα έργα πνοής που άλλαξαν την καθημερινότητα των πολιτών και βελτίωσαν σημαντικά την εικόνα της πόλης, την κοινωνική πολιτική που στηρίζει περισσότερες από 850 και πλέον οικογένειες της πόλης, την οικονομική διαχείριση και την ενίσχυση της περιουσίας του Δήμου παρά τις αντίξοες οικονομικές συνθήκες.
Ιδιαίτερη αναφορά έκανε στα έργα που έχει προγραμματίσει η Δημοτική Αρχή και τα οποία αναμένεται να ξεκινήσουν άμεσα καθώς έχουν ολοκληρωθεί όλες οι διαδικασίες και έχουν διασφαλιστεί οι απαιτούμενοι πόροι. «Συνεχίζουμε εντατικότερα για μια Ασφαλή και Καθαρή Πόλη Πάντα με Διαφάνεια και Λογοδοσία στους Πολίτες. Βελτιώνουμε και δημιουργούμε νέους χώρους Πρασίνου, Αθλητισμού και Πολιτισμού και αγωνιζόμαστε για την Οριστική διευθέτηση του Βουνού και της Παραλίας. Στόχος μας είναι τη νέα δημοτική περίοδο όλες οι υπηρεσίες του Δήμου να στεγάζονται σε ιδιόκτητα κτίρια. Επίσης το μετρό να έρθει στην πόλη μας με 3 συνολικά σταθμούς .
Ζητάμε την ανανέωση της ψήφου εμπιστοσύνης, ώστε στη νέα θητεία μας να ολοκληρώσουμε τα έργα και τις δράσεις που έχουμε ήδη δρομολογήσει για να κάνουμε τη Γλυφάδα την πόλη που όλοι ονειρευόμαστε. Είμαστε μια παράταξη ανεξάρτητη, υπερκομματική. Όλους, μας ενώνουν η κοινή προσπάθεια, το ήθος, η εντιμότητα, η αγωνία για ένα καλύτερο αύριο στην πόλη μας. Με σχέδιο, όραμα, αποφασιστικότητα θα συνεχίσουμε πάνω στη βάση που ήδη έχουμε οικοδομήσει». Με ιδιαίτερη υπερηφάνεια παρουσίασε έναν - έναν τους 82 υποψηφίους του ψηφοδελτίου της Δυνατής Γλυφάδας λέγοντας «είναι άνθρωποι της διπλανής πόρτας, από όλες τις γειτονιές της πόλης μας, με φρέσκες ιδέες και διάθεση για δουλειά.
Αναφερόμενος στους ανθυποψηφίους του ευχήθηκε σε όλους καλή επιτυχία ζητώντας τους τα 24ώρα που απομένουν να κυλήσουν μέσα σε ένα ήρεμο πολιτικό κλίμα γιατί όπως τόνισε ζούμε στην ίδια πόλη και πρέπει να μπορούμε να κοιταζόμαστε στα μάτια και μετά τις εκλογές.



ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ


Με πυροτεχνήματα έκλεισε η προεκλογική περίοδος Γλυφάδας

Με πολλά πυροτεχνήματα έκλεισε απόψε η προεκλογική περίοδος στη Γλυφάδα στην τελευταία μεγάλη συγκέντρωση στην κεντρική΄Πλατεία όπου μίλησε ο απερχόμενος και υποψήφιος Δήμαρχος Κώστας Κόκκορης.Παρά το τσουχτερό αεράκι  εκατοντάδες Γλυφαδιώτες (για 300 άτομα έκανε λόγο  η αστυνομία) χάρηκαν τη ρητορεία του δημάρχου και περιμένουν τις εκλογές και τα αποτελέσματα της Κυριακής.Παρά την ένταση που επικράτησε τις 2 τελευταίες εβδομαδες θα μπορούσαμε να πούμε ότι το προεκλογικό κλίμα ήταν σχετικά καλό. 

No comments:

Post a Comment

wibiya widget