Wednesday, May 14, 2014

ΓΛΥΦΑΔΑ. .ΜΟΝΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΕΠΙΤΡΕΠΟΝΤΑΙ !!

Αυτο το θέαμα παρουσίαζε σήμερα το πρωί  η γωνία Κωσταντίνου Αθανάτου,και  Γεννηματα,απέναντι απο τον Άγιο Τρύφωνα.. και σίγουρα αποτελεί την καλύτερη φωτογραφία της ημέρας ..


Καλοοοοοο. Δειτε και στον Άγιο τρύφωνα τί γινεται...¨ολοι 1.φωτό....3 ο δήμαρχος ..Ζήτω ωωωωωω

ΕΝΩ 2 αντιδήμαρχοι Γεωργούλας -Τσαμπίρας "έμειναν ..άναυδοι" με την αφισσορύπανση στη Γλυφάδα και τρέχουν να περισώσουν ότι μπορουν δίνοντας συνεντεύξεις και βίντεο για τις ...παρανομίες Λυνού -Παπανικολάου   περι νομιμότητας και σεβασμού στην αντιρύπανση και στο λαό της Γλυφάδας !!



Την ίδια ωρα  αναρτωνται σχόλια "καλής συμπεριφοράς" προς τον...Ευρωπαίο που ''τολμά" να κάνει όλους τους συμπολίτες να μιλούν γι αυτόν και να τον ..χειροκροτούν!!



:

ΔΟΞΑΣΤΕ ΤΟΝ – ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ευρωπαϊστής ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ 

ΔΗΜΑΡΧΟΣ γ. Παπανικολάου.


Ο Ευρωπαϊστής υποψήφιος δήμαρχος Γ. Παπανικολάου δεν έχει το Θεό του και πάνω στον πανικό του, γεμίζει καθημερινά τους δρόμους της Γλυφάδας με αφίσες του. Ο υψηλόμισθος αυτός τύπος των 30.000€ των μήνα, μας γύρισε πολύ πίσω με τα κατορθώματα του πού δείχνουν ότι δεν σέβεται το περιβάλλον, δεν σέβεται τους πολίτες και τους υποχρεώνει να βλέπουν αυτήν την κουρελαρία και ενώ η δημοτική αρχή βάζει καθημερινά συνεργεία της καθαριότητας να κατεβάσουν αυτά τα κωλόχαρτα προκειμένου να κρατήσει την πόλη καθαρή, ο κύριος παπανικολάου με το Ευρωπαϊκό style που τον διακρίνει, επιμένει να μοστράρει την φάτσα του στις κολώνες και στους τοίχους, να ρυπαίνει το περιβάλλον και να καταστρέφει την αισθητική της πόλης λες και έτσι θα κερδίσει τις εκλογές.
Αυτός ο κύριος παπανικολάου που μιλάει για Ευρωπαϊκό προσανατολισμό και τον χειροκροτούν τα παλαμάκια, δείχνει ότι δεν πιστεύει σε τίποτα από όσα λέει απλά παλεύει με όλους τους τρόπους για την πολικοεπαγγελματική του αποκατάσταση στην Γλυφάδα.
Όσο για κάποιες ξενέρωτες γκόμενες που λένε ότι οι αφίσες του Γιωργάκη πουλάνε, τι να πει κανείς, αυτές ψάχνουν για γκόμενο ή για τον άνθρωπο που θα αναλάβει τις τύχες της πόλης που ζουν και μεγαλώνουν τα παιδιά τους???Ήμαρτον πια… δεν μπορεί, τόσες πολλές ξανθιές στην Γλυφάδα.
Υ.Γ
Ο κύριος παπανικολάου με τον προεκλογικό αγώνα που κάνει και τα λεφτά που σκορπάει για κωλόχαρτα, δείχνει ότι οι Βρυξέλλες του πήγαν… γάντι.

Την ίδια ωρα  αναρτωνται σχόλια καλής συμπεριφοράς προς τον...Ευρωπαίο που τολμά να κάνει όλους τους συμπολίτες να μιλούν γι αυτόν και να τον ..χειροκροτούν!!

ΚΑΙ ΤΟ ΦΙΝΑΛΕ
ΠΡΙΝ ΛΙΓΕΣ ΩΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΣΑΜΕ  ΣΤΗΝ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΚΑΙ ΓΟΥΝΑΡΗ





ΔΟΞΑΣΤΕ ΤΟΥΣ>>>>>>>>ΣΤΑΥΡΩΣΤΕ ΤΟΥΣ 

No comments:

Post a Comment

wibiya widget