Tuesday, July 8, 2014

Παγκόσμιος Τρόμος..Βραζιλία 1 -Γερμανία 7 !!!

Παγκόσμιος διασυρμός και 'τρόμος' με την οδυνηρή ήτττα που δέχτηκε απόψε η Βραζιλία,απο τη Γερμανία  με 1-7 στο παγκόσμιο κύπελλο,τη χειρότερη στη μακρόχρονη ιστορία της!!

Ας ιδούμε όμως τι μεταδίδεται λίγο μετα των αγώνα απο τα Ελληνικά  και τα παγκόσμια ΜΜΕ

Μουντιάλ 2014: Διασυρμός της Βραζιλίας, 7 - 1 η Γερμανία την Σελεσάο στο 90΄ (live)

Δεν υπάρχει στον αγωνιστικό χώρο η ομάδα του Σκολάρι - Κλαίνε οι βραζιλιάνοι στις εξέδρες
Σοκ για τη Βραζιλία και θρίαμβος 7-1 

για τη Γερμανία
Σοκ στη Βραζιλία! Τα «πάντσερ» ισοπέδωσαν τη Σελεσάο με 7-1






Σοκ στη Βραζιλία! Τα «πάντσερ» ισοπέδωσαν τη Σελεσάο με 7-1

Πρώτο ΘΕΜΑ - ‎πριν από 9 λεπτά‎

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΙ οι Γερμανοί - Μίλερ στο 11', Κλόζε στο 23', Κρόος στο 24' και στο 26', Κεντίρα στο 29', Μίλερ (ξανά) στο 69', Σούρλε στο 79' σε ένα ταπεινωτικό παιχνίδι για τη Βραζιλία - Το γκολ της... τιμής (;) στο 90' ο Όσκαρ - Σείστηκε από τις αποδοκιμασίες για τους παίκτες της Βραζιλίας το Μινεϊράο - Καταχειροκροτήθηκαν οι Γερμανοί

Ποια Βραζιλία; Η Γερμανία! Αυτή είναι η πρωταγωνίστρια μέχρι στιγμής μέσα στο στάδιο Μινεϊράο κάνονατς 60.000 οπαδούς της Σελεσάο να κλαίνε. Κυριολεκτικά. Πώς να κάνουν διαφορετικά όμως βλέποντας τους παίκτες της ομάδας τους να διασύρονται από τα «πάντσερ» που προηγούνται από το πρώτο ημίχρονο με 5-0; Κάθε επίθεση και γκολ. 

Οι Βραζιλιάνοι που δέχτηκαν το πρώτο γκολ στο 11' σάστισαν, με αποτέλεσμα οι κυνικοί Γερμανοί να εκμεταλλευτούν την ευκαιρία και να πετύχουν άλλα τέσσερα γκολ σε διάστημα  6 λεπτών! Κλόζε στο 23', Κρόος στο 24' και στο 26', Κεντίρα στο 29',  Μίλερ (ξανά) στο 69', Σούρλε στο 79' έκαναν πάρτι απέναντι στην αεράμυνα των Βραζιλιάνων ρίχνοντας τους στο καναβάτσο. Όπως φαίνεται τελικά, η απουσία του Τιάγκο Σίλβα αποδεικνύεται πολύ πιο σημαντική από αυτή του Νεϊμάρ... Το μόνο που κατάφεραν οι «καριόκας», αν μπορεί να χαρακτηριστεί έτσι, ήταν να μειώσουν στο 90' με τον Όσκαρ.

TI ΓΡΑΦΕΙ TO BBC
Brazil's David LuizBrazil 1-7 Germany
Brazil suffer one of the most humiliating World Cup defeats as Germany score five first-half goals in reaching the final.





ΚΟΜΜΕΝΑ ΤΑ ΒRAZIL....ΑΠΟ ΑΥΡΙΟ ΠΕΔΙΛΟ ΜΕ ΚΑΛΤΣΑ!!!!!!! :Ρ
LikeLike ·  · 






























SB Nation posted 4 updates.

No comments:

Post a Comment

wibiya widget