Friday, July 11, 2014

Η ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ αντιπροσώπων διεθνών απατεώνων.ΔΕΗ.Νερό σε εγκληματίες

ÂÏÕËÇ - ÅÊÔÁÊÔÇ ÓÕÍÅÄÑÉÁÓÇ ÔÏÕ Á' ÈÅÑÉÍÏÕ ÔÌÇÌÁÔÏÓ ÃÉÁ ÍÁ ÓÕÆÇÔÇÈÅÉ ÔÏ ÈÅÌÁ ÔÏÕ ÄÇÌÏØÇÖÉÓÌÁÔÏÓ ÉÁ ÔÇÍ "ÌÉÊÑÇ" ÄÅÇ(EUROKINISSI/ÃÉÁÍÍÇÓ ÐÁÍÁÃÏÐÏÕËÏÓ)
Όπως μεταδίδουν τα πληρωμένα φερέφωνα των 'διορισμένων' ηγετών των παγκόσμιων τραπεζών απο την Γραικία...
Με ομόφωνη απόφαση του Α' Θερινού Τμήματος της Βουλής κρίθηκε άκυρο το αίτημα των κομμάτων της αντιπολίτευσης για διεξαγωγή δημοψηφίσματος για το ξεπούλημα της ΔΕΗ.
Σύσσωμα τα.... κόμματα της αντιπολίτευσης επέλεξαν να απουσιάσουν από την ψηφοφορία ενώ ΣΥΡΙΖΑ, ΚΚΕ, ΑΝ.ΕΛΛ. και ανεξάρτητοι βουλευτές απείχαν και από τη συζήτηση για να «μη νομιμοποιήσουν τη διαδικασία».
H κυβέρνηση, τόσο διά του υπουργού Επικρατείας Δημήτρη Σταμάτη όσο και του γραμματέα της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΠΑΣΟΚ Παναγιώτη Ρήγα, εστίασαν τα πυρά τους κατά του ΣΥΡΙΖΑ καταγγέλλοντάς τον για πολιτικές σκοπιμότητες ενόψει της εκλογής του Προέδρου της Δημοκρατίας.
ΔΗΜΑΡ και Χρυσή Αυγή, με εντελώς διαφορετικό σκεπτικό, κατήγγειλαν τη διαδικασία ως άκυρη και αποχώρησαν από τη διαδικασία της ψηφοφορίας.
Ήδη η EFHMERIS ανάρτησε απο προχτες σχόλιο της N. TΣΕΛΙΚΑ για τις μεθοδεύσεις που γίνονται στην προσπάθεια όλων των κομμάτων να υποδουλώσουν για πάντα τον Ελληνικό λαό..
Δυστυχώς αν περάσει το νομοσχέδιο για τη ΔΕΗ θα ακολουθήσει η ιδιωτικοποίηση του νερού και η πλήρης υποδούλωση των Ελλήνων..
οι νεοι φεουδάρχες και πειθήνεια όργανα των Ροκφέλερ,Σίτι Μπανκ κ.α γράφουν ότι ανοησία τους περνάει αλλα αποφεύγουν να δημοσιεύσουν ότι στην Καλλιφόρνια διακόπηκε η παροχή νερού σε 120 000 σπιτια,και οι διψασμένοι κάτοικοι ξεχύθηκαν στους δρόμους διαμαρτυρόμενοι ενω καταγγέλουν στα Ην. Έθνη το έγκλημα των σύγχρονων δολοφόνων να μη διστάζουν να στερούν το πλέον πολύτιμο αγαθό απο τον άνθρωπο το ΝΕΡΟ!!!
Έλληνες .. η ΕΦΗΜΕΡΙΣ κρατούσε μέχρι πρόσφατα μια ουδέτερη θέση προς την κυβέρνηση Σαμαρά επειδή δεν προχωρούσε σε ιδιωτικοποίηση ΔΕΗ,ΝΕΡΟΥ, ΓΚΑΖ..
Δυστυχως τα νέα γεγονότα αποδεικνύουν ότι οι άνθρωποι (όλοι όσοι βρίσκονται στην Βουλή,μη εξαιρουμένων Τσιπρα, ΚΚΕ και λοιπων ) είναι αδίστακτοι και πλήρως υποταγμένοι
σ αυτούς που εξαφάνισαν τον Τέσλαρ και όσους εργάζονταν για μια καλυτερη μέρα των ανθρώπων στη ΓΗ.. 
EKDHMOS

No comments:

Post a Comment

wibiya widget