Friday, July 11, 2014

Μη-τέρα-ς στραγγάλισε το γιο της και ανέβασε φωτογραφία στο Facebook!

Φρίκη προκαλεί η ιστορία μιας «μη-τέρας» από τις ΗΠΑ η οποία δολοφόνησε το μωρό της και στη συνέχεια πόσταρε φωτογραφίες του πτώματος του στη σελίδα της στο Facebook!
Η Νικόλ (Νίκι) Κέλι από τη Νέα Υόρκη, συνελήφθη αμέσως μετά το συμβάν από τις αρχές με την κατηγορία της δολοφονίας από πρόθεση.
Όπως έγινε γνωστό από τις αρχές, η 22χρονη γυναίκα στραγγάλισε στο σπίτι της στο Κουίνς τον μόλις 11 μηνών γιο της, χρησιμοποιώντας τα σεντόνια του κρεβατιού της. Στη συνέχεια ανέβασε φωτογραφίες με το πτώμα του στο διαδίκτυο, γράφοντας «R.I.P Tinkabutt».
Η παιδοκτόνος μίλησε στους αστυνομικούς για τους λόγους που την οδήγησαν να σκοτώσει με τα ίδια της τα χέρια το παιδί της: «Έφτασα σε σημείο που δεν άντεχα, δεν τον ήθελα άλλο» δήλωσε χαρακτηριστικά.
Ο θάνατος του 11 μηνών Κίαμ Φέλιξ Τζούνιορ, διαπιστώθηκε στο νοσοκομείο Elmhurst, όπου μεταφέρθηκε από τη μητέρα του και τον πατέρα του.
Μία γειτόνισσα ανέφερε στα αμερικανικά ΜΜΕ ότι όταν ο πατέρας του παιδιού, ο οποίος δεν θεωρείται ύποπτος για τον θάνατο του βρέφους, έφτασε στο σπίτι, άκουσε φωνές και φασαρίες που θύμιζαν καβγά μεταξύ του ζευγαριού.

No comments:

Post a Comment

wibiya widget