Wednesday, July 16, 2014

Σοκ:Νεκρόφιλοι Μοναχοί σταύρωσαν καλόγρια μετά από εξορκισμό (Φωτογραφίες+Βίντεο)

ce9c6d7ee20f225ac80fc1d0e92440b9_XL

Μία ανατριχιαστική ιστορία κάνει εκ νέου το γύρο του διαδικτύου και αφορά την μυστηριώδη δολοφονία μίας 23χρονης καλόγριας από τους υπόλοιπους,νεκρόφιλους μοναχούς, που αγγίζει τα όρια του μεταφυσικού…

Συγκεκριμένα, ο 33χρονος Daniel Corogeanu φέρεται να φίμωσε την αδερφή Irina Cornici και στη συνέχεια την υπέβαλε σε εξορκισμό αφήνοντάς ς την χωρίς νερό και φαγητό για πέντε ημέρες.

Το απίστευτο περιστατικό συνέβη σε ένα απομονωμένο μοναστήρι στη Ρουμανία και ο 33χρονος ιερέας ήταν πεπεισμένος πως η, κατά δέκα χρόνια νεότερή του, μοναχή ήταν κυριευμένη από «σκοτεινά» πνεύματα και δαιμόνια.
Ωστόσο, το «μαρτύριο» της καλόγριας δεν σταμάτησε εκεί αφού ο 33χρονος ιερέας μαζί με τέσσερις ακόμα μοναχές, σταύρωσαν την 23χρονη που ήταν ανήμπορη να αντιδράσει. Τελικά, η μοναχή Irina εξέπνευσε και η δημοσιοποίηση της υπόθεσης σκόρπισε τρόμο, οργή και σόκαρε τη χώρα. Κυρίως, λόγω της «μεθοδολογίας» που ακολουθήθηκε.
 Οι μοναχοί, νομίζοντας πως η κοπέλα είναι δαιμονισμένη, την υπέβαλαν σε πολύωρο εξορκισμό παρά το γεγονός ότι αργότερα αποκαλύφθηκε πως η γυναίκα είχε σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα και έπασχε από σχιζοφρένεια.

Το δικαστήριο αποφάνθηκε πως η κοπέλα δολοφονήθηκε από τους μοναχούς και επέβαλε ποινή κάθειρξης 7 ετών στον 33χρονο Daniel Corogeanu και σε τέσσερις ακόμα γυναίκες που φέρονται να συμμετείχαν στο τελετουργικό.

Αξίζει να σημειωθεί πως η υπόθεση δεν έχει κλείσει ακόμα αφού ο θάνατος της νεαρής καλόγριας οφειλόταν σε υπερβολική δόση αδρεναλίνης.

Ο 33χρονος, είχε πει στο δικαστήριο: «Τη δέσαμε γιατί χτυπούσε τον εαυτό της και θα τη βρίσκαμε νεκρή στο δωμάτιο. Παραδέχομαι ότι την έδεσα και της έβαλα μια πετσέτα στο στόμα και την αφήσαμε έτσι για πέντε ημέρες. Οι τέσσερις καλόγριες που ήταν μαζί μου, προσπάθησαν να της δώσουν φαγητό και νερό, αλλά αρνιόταν. Το μόνο που δεχόταν ήταν αγιασμό».
Σ.ΕΦ.: όλα δειχνουν πως η άτυχη κοπέλλα έπεσε θύμα των νεκρόφιλων συναδέλφων της οι οποίοι ήθελαν να την ιδούν νεκρή και ίσως να την ταλαιπωρήσουν και μετα του θανάτου της...

Στο βίντεο που ακολουθεί οι μοναχές θρηνούν για το θάνατο της 23χρονης αφού, όπως είπαν, προσπαθούσαν να τη βοηθήσουν.
Το διαβάσαμε στο Βίβα Ραδιο

No comments:

Post a Comment

wibiya widget