Friday, July 18, 2014

Τρίκαλα.μας "άφησε γεια" και η Λούλα (Θεοδωρα) Καραμήτσιου



  Η Λούλα Τσιρωνά-Καραμήτσιου,μια απο τις πλέον δραστήριες και χαρούμενες μορφές των Τρικάλων μας "άφησε γεια'' σήμερα και σε λίγη ώρα(6μμ-18/7/14)κηδεύεται απο την Αγία Παρασκευή της πόλης.
Ο θάνατός της σε ηλικία 77 ετών ξάφνιασε συγγενείς , γνωστούς και φίλους γιατί μέχρι πρόσφατα έσφυζε απο ζωή και όλοι πιστεύανε ότι η Λούλα πάντα θα τους συνοδεύει στις χαρες και στις λυπες στα τσιπουράκια και τα κρασάκια!!
Δυστυχώς όμως μια σπάνια επιπλοκή στο αμυντικό της σύστημα προκάλεσε το μοιραίο προς θλίψη όλων μας.

Γεννημένη στην Χαιδεμένη Τρικάλων και παντρεμένη με τον αείμνηστο γνωστό ράπτη απο τη Μεγάρχη και με ραφείο στα Τρίκαλα,  Δημήτρη Καραμήτσιο,  αφήνει πίσω της τα παιδιά της Ευαγγελία Καραμήτσιου, Αντώνη Καραμήτσιος, Χριστίνα και Γεράσιμο Βαλσαμή, Βασίλη και Αικατερίνη Καραμήτσιου και τα εγγόνια της Παναγιώτα, Αντώνη και Φωτεινή.
Η Λούλα Καραμήτσιου έγινε γνωστή και στους Τρικαλινούς της Μελβούρνης όταν το Νοέμβριο του 2012 ήρθε για να παραστεί στους γάμους του ανηψιού της  Φίλιππα Στάθη και άφησε τις καλυτερες εντυπώσεις.


Εδώ με την αγαπημένη της αδελφή Κλεοπάτρα Τσιρωνά -Στάθη (αριστερά) η οποία την είχε προσκαλέσει στους γάμους του γιού της Φίλιππα και της Καίτης.

Εδώ με τον εξαδελφό της Σπυρο Μανίκα απο τον Παλιόπυργο και τη σύζυγό του Θεοδώρα

Και εδώ με τον γράφοντα Δημήτρη Παπαγεωργίου..
Στα παιδιά της,εγγόνια και λοιπούς συγγενείς  στέλνουμε τα πλέον ειλικρινή και θερμά συλλυπητήρια..

Δ.Π.

Ο καφές θα δοθεί στην Αίθουσα κοινωνικών εκδηλώσεων του Α΄ Νεκροταφείου Τρικάλων 

No comments:

Post a Comment

wibiya widget