Tuesday, November 4, 2014

Αρχίζει σε λίγο.. Γιουβέντους - Ολυμπιακός: Ο Μίτσελ δείχνει τους πέντε επικίνδυνους

Πριν από 15 ημέρες ο Ολυμπιακός νίκησε τη «μεγάλη κυρία» στο γήπεδο Καραϊσκάκη με 1-0.

Ο Ολυμπιακός του Μίτσελ θα προσπαθήσει να γίνει απόψε η πρώτη ομάδα που θα βάλει φρένο στο σερί νικών της Γιουβέντους στην έδρα της, στην 4η αγωνιστική των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ (21.45, Νοvasports 2).
Γιουβέντους - Ολυμπιακός: Ο Μίτσελ δείχνει τους πέντε επικίνδυνους
 Η Γηραιά Κυρία έχει ρεκόρ 23 συνεχόμενων νικών στο Juventus Stadium και καίγεται για την κατάκτηση του τρίποντου στην προσπάθεια να διατηρήσει ζωντανές τις ελπίδες πρόκρισης στη φάση των 16 της διοργάνωσης.  
Οπως και να έχει, το ματς-κλειδί στο Τορίνο παρουσιάζει τεράστιο βαθμολογικό ενδιαφέρον και για τις δύο ομάδες.
Οι Πειραιώτες μετά τη νίκη επί των Μπιανκονέρι στο Γ. Καραϊσκάκης (1-0) αναζητούν δύο αποτελέσματα (νίκη ή ισοπαλία) με στόχο να ανοίξει διάπλατα ο δρόμος της πρόκρισης στην επόμενη φάση.  
«Σταματήστε το δίδυμο-φωτιά της Γιουβέντους Τέβες - Μοράτα και τους επικίνδυνους μέσους Πίρλο, Πογκμπά, Βιδάλ» είναι το μήνυμα του ισπανού τεχνικού στους παίκτες του.    
Ο ερυθρόλευκος τεχνικός ζήτησε από τους ποδοσφαιριστές του να έχουν οδηγό το πρώτο ματς και να δείξουν μεγάλη προσοχή στην αμυντική λειτουργία έως το τελευταίο σφύριγμα από τον άγγλο διαιτητή Μάρτιν Ατκινσον.

«ΚΡΑΤΗΣΤΕ ΤΟ ΜΗΔΕΝ». Ο 51χρονος κόουτς περιμένει μεγάλη πίεση από τους Μπιανκονέρι και κύριο μέλημά του είναι να διατηρηθεί το μηδέν στην εστία του Ρομπέρτο.  
Τα σχέδια επί χάρτου είναι να παίξουν κοντά οι γραμμές, να υπάρχει αλληλοκάλυψη, να μη βγαίνουν εύκολα οι πάσες στους επιθετικούς Τέβες, Μοράτα, να βγουν τα μαρκαρίσματα στη μεσαία γραμμή, ακόμα και ο Μήτρογλου να παίξει ρόλο στην αμυντική λειτουργία.  
Παράλληλα οι Ερυθρόλευκοι θα επιδιώξουν να χτυπήσουν τη Γιούβε με το σύστημα των αντεπιθέσεων.  
Η πιθανή ενδεκάδα: Ρομπέρτο, Ελαμπντελαουί, Αμπιντάλ, Μποτία (Αυλωνίτης), Μαζουάκου, Μανιάτης, Μιλιβόγεβιτς, Κασάμι, Φουστέρ (Εντινγκά), Ντομίνγκες, Μήτρογλου (Αφελάι).  
Ο Μίτσελ αντιμετωπίζει το παιχνίδι ως μια τεράστια ευκαιρία που δεν πρέπει να χαθεί για τον Ολυμπιακό!
 «Δεν σκεφτόμαστε ότι η Γιουβέντους είναι τόσον καιρό αήττητη και δεν χρειάζονται οι αριθμοί για να καταλάβουμε το μέγεθος του αντιπάλου μας. Το να σκέφτομαι ότι πάω σε ένα γήπεδο χωρίς να έχω την υποχρέωση να νικήσω δεν μου ταιριάζει ούτε εμένα, ούτε στους παίκτες μου.
Η νίκη στο πρώτο ματς μας γεμίζει υπερηφάνεια, αλλά και θάρρος για να πιστεύουμε ότι μπορούμε να το πετύχουμε ξανά» τόνισε ο ισπανός κόουτς, ο οποίος δεν βλέπει ως ρεβάνς την αναμέτρηση με τη Γιούβε καθώς είχε γνωρίσει την ήττα στην ιταλική έδρα στο τελευταίο ευρωπαϊκό παιχνίδι του ως ποδοσφαιριστής της Ρεάλ.

Και οι 14
Συνηθίζει σε εκπλήξεις ο Μίτσελ σε ό,τι αφορά τον  καταρτισμό της ενδεκάδας. Ο Ισπανός αφήνει να εννοηθεί ότι 14 ποδοσφαιριστές είναι υποψήφιοι για το βασικό σχήμα!

Ο ΦΟΥΣΤΕΡ ΤΟ ΥΠΟΣΧΕΘΗΚΕ
Υπόσχεση να πετύχει γκολ έδωσε ο Νταβίντ Φουστέρ, ο οποίος βρέθηκε δίπλα στον Μίτσελ στη συνέντευξη Τύπου: «Σίγουρα η Γιουβέντους έχει την πίεση, αλλά για εμάς θα είναι πολύ σημαντικό να μπορέσουμε να διατηρήσουμε τη διαφορά ή να την αυξήσουμε. Είναι αλήθεια ότι έχω καιρό να σκοράρω. Κάθε παίκτης προσπαθεί να βρει την ευκαιρία του. Εάν ο προπονητής μού εμπιστευθεί θέση, υπόσχομαι ότι θα δώσω το μάξιμουμ των δυνατοτήτων μου για να έρθει το πολυπόθητο γκολ και να πάρουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε».

Ta NEA .gr

No comments:

Post a Comment

wibiya widget