Wednesday, February 11, 2015

Πεκίνο: 55χρονος δέθηκε με αλυσίδες σε κρεβάτι νοσοκομείου και αρνιόταν να φύγει εδώ και 3 χρόνια


ΑΣΘΕΝΗς 1











Ενα απίστευτο περιστατικό κατα φαντασίαν ασθενούς κλήθηκαν να αντιμετωπίσουν γιατροί και νοσηλευτές σε νοσοκομείο του Πεκίνου.


Αρχικά τον Αύγουστο του 2011, ένας 55χρονος του οποίου έγινε γνωστό μόνο το επίθετο, ο κ. Τσεν εισήχθη στο νοσοκομείο με τραύματα έπειτα από αυτοκινητικό ατύχημα. Αφότου δέχθηκε την απαραίτητη θεραπεία, πήρε εξιτήριο κι έφυγε.
Επειτα από δύο μήνες επέστρεψε με συμπτώματα θρόμβωσης στο αριστερό του πόδι, για τα οποία χρειάστηκε να νοσηλευτεί για τρεις μήνες. Τότε, οι γιατροί του έδωσαν εξιτήριο, αλλά εκείνος αρνήθηκε να φύγει ισχυριζόμενος πως είναι άρρωστος και πως χρειάζεται κι άλλη θεραπεία γιατί ο πόνος στα πόδια του είναι αφόρητος και δεν μπορεί να σταθεί όρθιος.
Το νοσοκομείο σταμάτησε να του παρέχει φαρμακευτική περίθαλψη και να μην τον υποβάλουν σε καμία ιατρική εξέταση τον Ιούλιο του 2012 και ξεκίνησε δικαστικό αγώνα για να τον διώξει από το νοσοκομείο, αφού ήταν πλέον απόλυτα υγιής.
Ετσι, η απόφαση που ελήφθη πριν από λίγες ημέρες όριζε ότι ο Τσεν αν δεν αποχωρούσε με δική του θέληση, τότε η αστυνομία είχε κάθε δικαίωμα να επέμβει. Ετσι κι έγινε, και χθες το απόγευμα, αστυνομικοί πήγαν να βγάλουν τον 55χρονο από το νοσοκομείο, όταν όμως έφτασαν διαπίστωσαν πως εκείνος είχε δεθεί στο κρεβάτι του με αλυσίδες.
Μην έχοντας άλλη λύση, αναγκάστηκαν να κόψουν τα λουκέτα για να απομακρύνουν
 τον Τσεν ο οποίος προέβαλε όση περισσότερη αντίσταση μπορούσε.
Τελικώς μεταφέρθηκε στο σπίτι του.

No comments:

Post a Comment

wibiya widget