Tuesday, September 8, 2015

08Σεπ 2015 – Καυγάς στον «αέρα» της ΕΡΤ με αποχωρήσεις


08 Σεπ 2015 – Καυγάς στον «αέρα» της ΕΡΤ με αποχωρήσεις
Ο διάλογος των στελεχών ΣΥΡΙΖΑ-ΝΔ που δυναμίτισε το κλίμα στον "αέρα" της ΕΡΤ. Πώς σχολίασε το επεισόδιο ο τέως Υπουργός Περιβάλλοντος.

Άγριος καβγάς στο στούντιο της ΕΡΤ, στην διάρκεια εκπομπής για τις εκλογές της 20ης Σεπτεμβρίου, όταν διαπληκτίστηκαν οι Μανώλης Κεφαλογιάννης και Πάνος Σκουρλέτης, με αποτέλεσμα την αποχώρηση του δεύτερου.
Το επεισόδιο άρχισε όταν ο τέως Υπουργός Περιβάλλοντος ρώτησε τον Ευρωβουλευτή της Νέας Δημοκρατίας ποιούς αφορά το ελάχιστο εγγυημένο εισόδημα. «Όλους», του απάντησε ο Μ.Κεφαλογιάννης.
Αμέσως, ο Πάνος Σκουρλέτης τον αποκάλεσε «ψεύτη και αδαή», για να λάβει την απάντηση ότι εκείνος είναι «ανόητος».
«Ως ανόητος δεν θα παραιτηθείτε από βουλευτής» είπε ο κ.Κεφαλογιάννης, απευθυνόμενος στον συνομιλητή του και συνέχισε:
«Εγώ έχω σπουδάσει στο London School of Economics, εσείς τι σ@@ έχετε κάνει;».
Κάπου εκεί ο Πάνος Σκουρλέτης είπε ότι δεν μπορεί να παραμείνει στο στούντιο και να συμμετέχει στο διάλογο, αν δεν ακούσει «συγγνώμη» από το στέλεχος της Νέας Δημοκρατίας και σηκώθηκε να φύγει.
Ο Μανώλης Κεφαλογιάννης του έκανε νόημα αποχαιρετισμού και σε άκρως τεταμένο κλίμα, η εκπομπή διέκοψε για διαφημίσεις.

Δείτε το επεισόδιο on air 

Σκουρλέτης: Πρόκειται για ακροδεξιά νταηλίκια

Ερωτηθείς για το περιστατικό στην ΕΡΤ, στην διάρκεια συνέντευξης του στον ΒΗΜΑ FM, o Πάνος Σκουρλέτης είπε «όταν κάποιος πια κάνει προσωπικούς χαρακτηρισμούς και ξεφεύγει, νομίζω ότι αυτό που επιβάλλεται, είναι να σέβεσαι τους τηλεθεατές πρώτα από όλα, τους παριστάμενους και να μη συμμετέχεις σε συζητήσεις, οι οποίες παίρνουν άλλο χαρακτήρα πια. Αν ακούσει κάποιος τον κ. Γεωργιάδη, τον κ. Βορίδη και τον κ. Κεφαλογιάννη, καταλαβαίνει κανείς τι νταηλίκια δεξιά κι ακροδεξιά θα δούμε τις επόμενες μέρες, αν βρεθούν αυτοί οι άνθρωποι στη κυβέρνηση», ενώ ερωτηθείς αν υπάρχει αλλαγή συμπεριφοράς των στελεχών της ΝΔ με την ανάδειξη του Βαγγέλη Μεϊμαράκη στην ηγεσία της ΝΔ, ο Πάνος Σκουρλέτης είπε «ας το κρίνει ο κόσμος αυτό».

Τι είπε, στον ΒΗΜΑ FM, ο Πάνος Σκουρλέτης για το επεισόδιο

No comments:

Post a Comment

wibiya widget