Saturday, March 24, 2018

«Η δημοσιογραφία ήταν η ζωή του…»: «Λύγισε» η Βάλια Πετούρη στον «αέρα» της ΕΡΤ για τον Νίκο Γρυλλάκη! (vid)


Θλίψη έχει σκορπίσει τόσο σε συγγενείς, φίλους και συναδέλφους όσο και σε τηλεθεατές της ΕΡΤ η είδηση του θανάτου του δημοσιογράφου της Δημόσιας Τηλεόρασης Νίκου Γρυλλάκη, που έφυγε από τη ζωή το πρωί του Σαββάτου.
Ο 55χρονος δημοσιογράφος ένιωσε το πρωί μια αδιαθεσία και μετέβη στο Λαϊκό νοσοκομείο με έντονους πόνους στην πλάτη. Σύμφωνα με πληροφορίες υπέστη έμφραγμα και άφησε την τελευταία του πνοή λίγο αργότερα.



Η συνάδελφός του στην ΕΡΤ Βάλια Πετούρη με το ζόρι συγκράτησε τα δάκρυά της στην εκπομπή «7», καθώς μόλις λίγο πριν βγει στον «αέρα» είχε γίνει γνωστή η είδηση του χαμού του Νίκου Γρυλλάκη.
«Χάσαμε τον αγαπημένο μας συνάδελφο Νίκο Γρυλλάκη, έναν εργάτη τη δημοσιογραφίας… όποτε και αν τον χρειαζόσουν ήταν εκεί. Ποτέ δεν είπε όχι», είπε αρχικά και συνέχισε: «Η δημοσιογραφία ήταν η ζωή του, ίσως γι αυτό και την πλήρωσε με τίμημα τη ζωή του… Θα υπάρχει πάντα στην καρδιά μας και τη μνήμη μας. Η ΕΡΤ θα είναι πάντα δίπλα στην οικογένειά του. Δεν ξέρω τι άλλο να πω, τα λόγια είναι λίγα…».
Τα συλλυπητήριά τους στην οικογένεια του Νίκου Γρυλλάκη εκφράζουν τόσο ο γ.γ. Ενημέρωσης και Επικοινωνίας Λευτέρης Κρέτσος όσο και οι συνάδελφοί του από το υπουργείο. Όπως σημειώνεται σε σχετική ανακοίνωση, «η ξαφνική απώλεια του Νίκου Γρυλλάκη, δημοσιογράφου της ΕΡΤ, εξαίρετου συναδέλφου και αγαπητού φίλου, αφήνει σήμερα φτωχότερη τη δημοσιογραφική οικογένεια. Ο γ.γ. Ενημέρωσης και Επικοινωνίας, Λευτέρης Κρέτσος, και όλοι οι συνάδελφοί του στο υπουργείο Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης εκφράζουν τα βαθιά τους συλλυπητήρια στην οικογένειά του».
Τα θερμά του συλλυπητήρια εκφράζει ο ΣΥΡΙΖΑ στην οικογένεια και τους συναδέλφους του δημοσιογράφου της ΕΡΤ Νίκου Γρυλλάκη, που έφυγε σήμερα πρόωρα από τη ζωή. Στην ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ τονίζεται πως ο Νίκος Γρυλλάκης υπηρέτησε με εργατικότητα και αφοσίωση το επάγγελμά του.
Στο συλλυπητήριο μήνυμά του για το θάνατο του δημοσιογράφου Νίκου Γρυλλάκη, ο υπουργός Υποδομών και Μεταφορών, καθώς ο Νίκος Γρυλλάκης κάλυπτε τα θέματα του εν λόγω υπουργείου, Χρήστος Σπίρτζης σημειώνει: «Εκφράζω τα βαθιά μου συλλυπητήρια στη σύζυγο, στο γιο, στην οικογένεια και τον δημοσιογραφικό κόσμο για τον άδικο και πρόωρο θάνατο του δημοσιογράφου και φίλου Νίκου Γρυλάκη που έφυγε από κοντά μας σήμερα το πρωί.
Ο Νίκος ξεχώριζε για την ανθρώπινη συμπεριφορά του στην άσκηση της μάχιμης δημοσιογραφίας, το ακέραιο χαρακτήρα του, το ήθος του και την προσφορά του στη δημόσια τηλεόραση.
Θα τον θυμόμαστε πάντα για το χαμόγελο του στην καθημερινή μάχη της δημοσιογραφίας».

No comments:

Post a Comment

wibiya widget