Tuesday, March 20, 2018

Τούρκος πέρασε παράνομα τα σύνορα/Επεισόδιο με πυροβολισμούς στον Έβρο



Σε συναγερμό τέθηκαν ελληνικές αρχές τα ξημερώματα Τρίτης, όταν ένας Τούρκος πέρασε παράνομα τα σύνορα στις Καστανιές. 

 Όλα ξεκίνησαν όταν ένας πολίτης ξεκίνησε να τρέχει από το τουρκικό τελωνείο των Καστανιών με κατεύθυνση τα ελληνικά σύνορα. 

  Οι Τούρκοι φύλακες προσπάθησαν να τον εμποδίσουν πυροβολώντας στον αέρα, αλλά εκείνος δεν σταμάτησε.   

Οι πληροφορίες του ΣΚΑΙ αναφέρουν πως ήταν συνολικά τέσσερις οι μεθυσμένοι Τούρκοι πολίτες που επιχείρησαν να περάσουν τα σύνορα, αλλά ο ένας τα κατάφερε. 

  Ο συγκεκριμένος δεν σταμάτησε ούτε όταν πέρασε στο ελληνικό έδαφος και τελικά παραδόθηκε στους αστυνομικούς που είχαν υπηρεσία στο τελωνείο, αφού προηγουμένως πιθανότατα αισθάνθηκε ότι είναι ασφαλής, καθώς κοντοστάθηκε αρκετά λεπτά πριν παραδοθεί.  

 Το thrakinea.gr μεταφέρει πως η κινητοποίηση ήταν μεγάλη, καθώς κανείς αρχικά δεν μπορούσε να γνωρίζει το τι έχει συμβεί.   

Ο Τούρκος πολίτης, αφού συνελήφθη από τους αστυνομικούς, απομακρύνθηκε άμεσα από το τελωνείο.   Σύμφωνα με πληροφορίες, είχε καταναλώσει ποσότητα αλκοόλ και δήλωσε Κουρδικής καταγωγής, με τόπο μόνιμης κατοικίας τα Άδανα.   

Επίσης πάνω του φέρεται να βρέθηκε διαβατήριο αλλά όχι βίζα ενώ πληροφορίες αναφέρουν πως το επάγγελμά τους είναι ψυκτικός και η ηλικία του γύρω στα 40. 

No comments:

Post a Comment

wibiya widget