Thursday, March 29, 2018

ΗΠΑ Σεξοσκανδαλα.Μετά τον Κλίντον η ώρα του Τραμπ



ΦΩΤΟΓΡΑΦΊΑ 
Ο Trump αρνήθηκε να πληρώσει τη "Stormy Daniels" για να καλύψει την εικαζόμενη εξω-πολεμική τους υπόθεση.
AP: ΜΑΤ ΣΆΙΛΕΣ
Κατά τη διάρκεια των 14 μηνών της προεδρίας του και ακόμη και πριν από αυτό, ο Donald Trump δεν δίστασε ποτέ να εκτοξεύσει ή να χλευάσει τους ανθρώπους που έρχονται στα νεύρα του. Κανείς δεν έχει πεθάνει, από τον Πάπα Φραγκίσκο μέχρι τον Kim Jong-un σε δημοσιογράφους και ακόμη και σε αθλητικές φιγούρες.
Αλλά υπάρχει ένα όνομα που δεν βλέπετε στα tweets του κ. Trump (τουλάχιστον, όχι μέχρι τώρα): Stormy Daniels.
Ο σκηνοθέτης πορνοταινιών/ βίντεο έδωσε μια εκτενή συνέντευξη με τηναμερικανική έκδοση των 60 λεπτών την Κυριακή το βράδυ , μιλώντας για την υποτιθέμενη υπόθεση του με τον κ. Trump σε εκτενείς λεπτομέρειες.
Ο Daniels, με το πραγματικό του όνομα Stephanie Clifford, μίλησε με ειλικρίνεια και αποφασιστικότητα, συζητώντας με ειλικρίνεια πώς ένας κακοποιός ήρθε σε αυτήν το 2011 και υπονοούσε ότι θα μπορούσε να έρθει να βλάψει εάν δεν έμεινε σιωπηλός.
Μίλησε για τη συμφωνία περί μη αποκάλυψης που υπέγραψε μιάμιση εβδομάδα πριν από τις εκλογές του 2016, που ο δημοσιογράφος Anderson Cooper χαρακτήρισε «τη διασημότερη συμφωνία που έχει περάσει στην ιστορία».
Επίσης, μίλησε για το ξέσπασμα του κ. Trump, έχοντας δείπνο μαζί του και έχοντας σεξ μαζί του το 2006, όταν ήταν 27 ετών και ήταν 60 ετών. Δεν απολάμβανε τη συνάντηση, δήλωσε η Daniels στον Cooper, αλλά θεώρησε ότι δεν έκανε Έχετε έναν τρόπο να το ξεφύγετε.
Ήταν το 180 μοιρών απέναντι από τη φημισμένη πρώτη σελίδα της Νέας Υόρκης του 1990, η οποία δήθεν δήλωνε τη Marla Maples και αργότερα έγινε η δεύτερη σύζυγο του κ. Trump, λέγοντας ότι οι σχέσεις της με τον κ. Trump ήταν "το καλύτερο σεξ που είχα ποτέ".
Η κ. Daniels δεν δήλωσε τίποτα σχετικά με την υπόθεση ήταν ένα μυστικό, παρόλο που η σύζυγος του κ. Trump, Melania, είχε μόλις γεννήσει το γιο τους Barron, ο οποίος είναι τώρα 12 ετών.
Η αντίδραση του δικηγόρου του κ. Trump, Michael Cohen, είναι κατανοητά εκνευρισμένη και η Daniels απειλείται με πρόστιμο ύψους 1 εκατομμυρίου δολαρίων κάθε φορά που μιλάει για τον κ. Trump.
Ο γραμματέας Τύπου της Melania Trump ζήτησε να απαλλαγεί από το ενδεχόμενο "ανήλικου παιδιού" των Trumps να συμπεριληφθεί σε οποιεσδήποτε ειδήσεις.
Και ο κ. Trump έστειλε ένα απλό κρυπτό tweet σχετικά με ψεύτικα νέα.

Γιατί έμεινε ήσυχο

Αλλά ο κ. Trump δεν έχει πει τίποτα ειδικά γι 'αυτήν, για διάφορους λόγους.
Κατ 'αρχάς, εάν ο κ. Trump αφήσει χαλαρά με tweets για την Daniels, θα επιβεβαιώσει ουσιαστικά ολόκληρη τη σχέση. Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι υπάρχει η NDA ή ότι η κ. Daniels έλαβε 130.000 δολάρια από τον πληρεξούσιο του κ. Trump, κ. Cohen.
Ωστόσο, υπάρχει ακόμα το ζήτημα του πού προέκυψαν αυτά τα χρήματα, ειδικά αν προέρχεται από κονδύλια εκστρατείας, τα οποία θα ήταν παράνομα σύμφωνα με το αμερικανικό δίκαιο.
Ο κ. Cohen επέμεινε ότι κατέβαλε τα χρήματα από την τσέπη του και ότι «οι άνθρωποι το κάνουν λάθος για την εκστρατεία», σύμφωνα με την Vanity Fair.
Δεύτερον, ο Πρόεδρος έχει μια οικογένεια - πέντε παιδιά, συμπεριλαμβανομένου του Barron, ο οποίος ζει στο Λευκό Οίκο. Ιβάνκα, που εργάζεται στο Λευκό Οίκο. και ο Donald Jr, ο οποίος διέρχεται διαζύγιο - για να μην αναφέρω την Πρώτη Κυρία.
Το φάντασμα ενός κάθιστου προέδρου που επιτίθεται σε μια πορνοστάρ μπορεί να είναι κάτι που τα μέσα μαζικής ενημέρωσης θα απολαύσουν, και η οικογένειά του στην πραγματικότητα θα μπορούσε να τον ευφράζει. Αλλά και πάλι, ίσως όχι.
Τελικά, οι άνθρωποι θα γράφουν βιογραφίες τόσο του Προέδρου όσο και της συζύγου του και αναμφισβήτητα θα γράψουν και τις δικές τους αυτοβιογραφίες σε κάποιο σημείο. Κάθε συζήτηση, κάθε χειρονομία και κάθε τιτίβισμα γίνεται ιστορικό υλικό.
Όλα αυτά τα βιβλία είναι πλέον πιθανό να περιλαμβάνουν σελίδες σχετικά με την Stormy Daniels και μόνο ο Πρόεδρος μπορεί να αμβλύνει τον αντίκτυπό του στην άποψη του κοινού για την Πρώτη Οικογένεια για τις επόμενες γενιές.

Προ-Nup 'ένα σκληρό, άσχημο εργαλείο'

Επίσης, υπάρχει το ζήτημα της σχέσης μεταξύ της Πρώτης Κυρίας και του Προέδρου, μιας από τις πιο συζητηθείσες στην Ουάσινγκτον από τον Bill και την Hillary Clinton, η οποία φημολογήθηκε ότι έριξε μια λάμπαστο σύζυγό της με οργή για τη συμπεριφορά του.
Ο κ. Trump είχε προμνημονευτικές συμφωνίες με τις τρεις συζύγους του.Είπε στο περιοδικό της Νέας Υόρκης ότι πίστευε ότι η συμφωνία του με την Melania, πριν από το γάμο τους το 2005, είχε κάνει τη σχέση τους ισχυρότερη.
Media player: "Space" για αναπαραγωγή, "M" για σίγαση, "αριστερά" και "δεξιά" για αναζήτηση.
 
02:38 02:38
ΒΊΝΤΕΟ  
Stormy Daniels - Monica Lewinsky: Η ιστορία επαναλαμβάνεται;
ABC NEWS
"Είναι ένα σκληρό, οδυνηρό, άσχημο εργαλείο", δήλωσε ο κ. Trump."Πιστέψτε με, δεν υπάρχει τίποτα διασκεδαστικό γι 'αυτό, αλλά έρχεται μια στιγμή που πρέπει να πείτε," Darling, νομίζω ότι είστε μαγευτικός, και σας ενδιαφέρει βαθιά, αλλά αν τα πράγματα δεν λειτουργούν έξω, αυτό είναι τι θα πάρετε "."
Εκτός από τους οικονομικούς συμβιβασμούς, μερικές προ-αναφορές αναφέρουν επίσης τις υποθέσεις για κάθε συμβαλλόμενο μέρος στο γάμο και αν η πίστη αναμένεται. Είναι τελείως πιθανό ότι δεν υπάρχουν τέτοιες προσδοκίες στο Pre-Nup Trump.
Κι όμως, αν ο κ. Trump επρόκειτο να επιτεθεί ονομαστικά στο Daniels, θα μπορούσε να είναι ζωογόνος για τυχόν μελλοντικές ένδικες ενέργειες της συζύγου του, ανεξάρτητα από το αν αποφασίζει να παραμείνει παντρεμένος.
Φαίνεται απίστευτο να μιλάμε για έναν πρόεδρο, τη σύζυγό του και μια πορνοστάρ, αλλά αυτό είναι το κράτος της Ουάσιγκτον το 2018.
Και η κατάσταση δεν είναι ούτε το μεγαλύτερο από τα προβλήματα του κ. Trump, δεδομένου ότι έχει ήδη απασχολήσει τον πρώην σκηνοθέτη του FBI Ρόμπερτ Μούλερ που μπορεί να ανασκάπτει τη ρωσική παρέμβαση στις εκλογές του 2016.
Ωστόσο, η Daniels φαίνεται να έχει επιτύχει κάτι που κανένας στο προσωπικό του κ. Trump δεν μπόρεσε να κάνει. Έχει θέσει τον ομιλητή του προέδρου σε σίγαση.
Η Micheline Maynard, πρώην υπάλληλος του Λευκού Οίκου, είναι δημοσιογράφος, συγγραφέας και σχολιαστής της αμερικανικής πολιτικής.

No comments:

Post a Comment

wibiya widget