Tuesday, October 23, 2018

Τσάμπιονς Λιγκ: «Έπεσε» μαχόμενη η ΑΕΚ, έχασε (2- 0) από την Μπάγερν. Πέμπτη ΟΥΕΦΑ Ολυμπιακός κ ΠΑΟΚ

Η ΑΕΚ πάλεψε, αμύνθηκε σωστά, αλλά τελικά γνώρισε την ήττα με 2-0 από την Μπάγερν Μονάχου στο ΟΑΚΑ, σε παιχνίδι για την 3η αγωνιστική των ομίλων του Champions League. Για τους Βαυαρούς σκόραραν οι Χάβι Μαρτίνεθ (61′) και Λεβαντόφσκι (64′).
Για μια ώρα αγώνα, η ΑΕΚ εμφανίστηκε ανταγωνιστική κόντρα στη Μπάγερν και μάλιστα έψαξε κάτι παραπάνω στο δεύτερο ημίχρονο, όμως μετά το πρώτο γκολ της Μπάγερν κατέρρευσε και δέχθηκε άμεσα και δεύτερο τέρμα στο ΟΑΚΑ, που έβαλε ουσιαστικά τέλος στο ματς.
Οι «κιτρινόμαυροι» έχασαν για τρίτη φορά σε ισάριθμους αγώνες στον 5ο όμιλο του Champions League, ενώ οι Βαυαροί ανέβηκαν στην πρώτη θέση και περιμένουν το αποτέλεσμα της συνάντησης που έπεται, ανάμεσα στον Άγιαξ και την Μπενφίκα.


Ολυμπιακός και ο ΠΑΟΚ είναι φαβορί για τη νίκη στα παιχνίδια τους για την τρίτη αγωνιστική των ομίλων του Europa League.
Την Πέμπτη, στις 19:55, στο Λουξεμβούργο, ο Ολυμπιακός κυνηγά την πρώτη του νίκη, κόντρα στη Ντουντελάνζ, η οποία βρίσκεται στην τελευταία θέση του έκτου ομίλου χωρίς βαθμό.
Την ίδια μέρα, στις 22:00, στο γήπεδο της Τούμπας, ο ΠΑΟΚ υποδέχεται την ουραγό του δωδέκατου ομίλου Βίντι.
Μετά τη νίκη του στη Λευκορωσία, κατά της Μπάτε Μπορίσοφ με 4-1, θα κάνει ένα ακόμη βήμα για την πρόκριση αν κερδίσει και τη Βίντι.

No comments:

Post a Comment

wibiya widget