Tuesday, October 2, 2018

Θρίλερ με το αποκεφαλισμένο και ακρωτηριασμένο πτώμα που βρέθηκε στο ΣΕΦ

Μια πρωτοφανή υπόθεση καλούνται να λύσουν οι Αρχές, μετά τον εντοπισμό μιας «σορού αγνώστων λοιπών στοιχείων και σε προχωρημένη σήψη», όπως ανέφερε η ανακοίνωση του Λιμενικού Σώματος.
Η σορός, δεν «έφερε κεφάλι, εμπρόσθιο τμήμα κορμού και άνω άκρα», σύμφωνα με την ενημέρωση, γεγονός που κάνει δύσκολη την ταυτοποίησή της και φυσικά εγείρει ερωτήματα για το πώς και γιατί βρέθηκε σε αυτή την κατάσταση.
Εντοπίστηκε από στελέχη της Λιμενικής Αρχής Φλοίσβου στη θαλάσσια περιοχή κοντά της μαρίνας του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας (ΣΕΦ), στις εκβολές του Κηφισού ποταμού, μεταξύ της θάλασσας και βραχώδους δύσβατου σημείου και χρειάστηκε η επέμβαση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας για να απεγκλωβιστεί.
Το πτώμα φορούσε παντελόνι τζιν μπλε χρώματος και παπούτσια μαύρου-λευκού χρώματος.
Επιπρόσθετα, έγιναν υποθαλάσσιες έρευνες από στελέχη της Μονάδας Υποβρυχίων Αποστολών του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής, προς εύρεση περαιτέρω στοιχείων.
Από το Α’ Λιμενικό Τμήμα Φλοίσβου του Λιμεναρχείου Σαρωνικού που διενεργεί την προανάκριση, παραγγέλθηκε διενέργεια νεκροψίας-νεκροτομής στο νεκροτομείο Αθηνών.

No comments:

Post a Comment

wibiya widget