Sunday, October 28, 2018

Παρ΄ολίγον θύμα αεροπορικού ατυχήματος το πριγκιπικό ζεύγος Χάρι-Μέγκαν (βίντεο)


Ο πρίγκιπας Χάρι και η σύζυγός του Μέγκαν Μάρκλ πέρασαν στιγμές τρόμου όταν κατά τη διάρκεια της πτήσης τους από την Τόγκα στο Σίδνεϊ το αεροσκάφος στο οποίο επέβαιναν παραλίγο να συγκρουστεί με ένα άλλο.
Την τελευταία στιγμή ο πιλότος Νάιτζελ Ρόσελ έκανε ελιγμό στον αέρα και απέφυγε τη σύγκρουση με άλλο αεροσκάφος την τελευταία στιγμή.
Το πριγκιπικό ζεύγος, που σε λίγους μήνες θα αποκτήσει το πρώτο του παιδί, επιβιβάστηκε στην πτήση τσάρτερ της Qantas για να επιστρέψουν στο Σίδνεϊ.
Όλα πήγαιναν καλά μέχρι τη στιγμή που ο πιλότος του Boeing 737 αποφάσισε πως δεν μπορούσε να προσγειώσει το αεροπλάνο και εδώ είχε ήδη ξεκινήσει η διαδικασία προσγείωσης.
Δευτερόλεπτα πριν ακουμπήσει στο έδαφος το αεροπλάνο που μετέφερε τον πρίγκιπα Χάρι και τη Μέγκαν Μαρκλ, ο πιλότος αποφάσισε να το… σηκώσει ξανά καθώς κρίθηκε επικίνδυνη η παρουσία ενός άλλου αεροσκάφους στο διάδρομο προσγείωσης με το ενδεχόμενο ατυχήματος να είναι ορατό.
Να σημειωθεί ότι ο πιλότος Νάιτζελ Ρόσελ, εξήγησε από το μεγάφωνο να ακυρώσει την προσγείωση γιατί ένα άλλο αεροπλάνο στο διάδρομο κινούνταν αργά και τα δυο αεροσκάφη θα έρχονταν επικίνδυνα κοντά.

No comments:

Post a Comment

wibiya widget