Saturday, October 27, 2018

Εν Αθηναις Εικόνες. .Ζήτω το ΌΧΙ. Με το Δημήτρη Παπαγεωργιου

Οι παρελάσεις στη Θεσσαλονικη για την απελευθέρωσή  της και του ΟΧΙ  , άρχισαν από τις 26 Οκτωβρίου, αλλα στη Αθήνα,τη Γλυφάδα,σε όλη την Ελλάδα και όπου στον κόσμο υπάρχουν Έλληνες οι γιορτασμοί για τους αφανείς ήρωες του40
συνεχίζονται ποικιλοτρόπως βοηθούσης και της καλοκαιρίας. 

Εντύπωση μου έκανε χθες βραδυ στην Άνω Γλυφάδα το πολύ αγαπητό ζευγάρι του κ Χρήστου και της κ.Μαρίας Κοκκινέλη όπου με την

αγαπημένη τους κόρη Στεφανία, ορθοπεδικό ιατρό ,λίγο πριν το έμπα της 28 ης Οκτωβρίου πραγματικά απόλαυσαν τα σπεσιαλιτέ του "Μερακλή "που οι αδελφοί Μάντζιου διευθύνουν κοντά στον Άγιο Τρύφωνα της Γλυφάδας. 

Ήδη τα φρέσκα μπαρμπούνια, και τα άλλα ψάρια ,τα φρέσκα αμπελοφασουλα με σκορδαλιά και τα 
 σπεσιαλιτέ που ο Παναγιωτης επιμελήθηκε μας άφησε να καταλάβουμε ότι σήμερα ανήμερα των αγώνων των συμπατριωτών μας του 40, θα τιμηθουν δεόντως.. σε ολόκληρη την επικράτεια. 

Να πούμε ακόμα ότι οι σημαίες που πωλούνται απο προχθες στην κάθε γωνιά της Αθήνας πρεπει να ξεπερνούν κάθε προηγούμενο ρεκόρ.

Αλλαγή ώρας.  Για οσους δεν αλλαξαν  τα ρολόγια τους,  από τις 4 τα χαράματα σήμερα Κυριακή  οι δειχτες πήγαν μία ώρα πίσω .  Με την αλλαγή ή Αθηνα με τη Μελβουρνη έχουν 9 ώρες διάφορα. Καλό χειμώνα λοιπον Ελλάδα και καλό καλοκαίρι Αυστραλία, έστω κι αν οι παραλίες της Γλυφαδας γεμίζουν καθημερινα απο χαρούμενους  κολυμβητες. Δ.

Από περασμενη εορταστική εκδήλωση στη Μελβούρνη. .

DEITE LIVE ΤΗΝ ΠΑΡΕΛΑΣΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΟΠΟΥ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΚΑΙ Ο ΙΤΑΛΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ.


Οι ¨ΟΕΛΛΗΝΕΣ ποτέ δεν μίσησαν τους Ιταλούς στρατιώτες γιατι οι περισσότεροι ήταν απο τη ΜΕΓΑΛΗ ΕΛΛΑΔΑ ,παλιοί Έλληνες δηλαδή και όπως θα δείτε και στην ιστορία του Μπαρμπαντώνη ...άφηναν να τους πάρουν και τα όπλα..





No comments:

Post a Comment

wibiya widget