Monday, October 22, 2018

Για τη Ρωσία τα Σκόπια έχουν όνομα κι αυτό είναι σκέτο «Μακεδονία» – Τι ανακοίνωσε η Ρωσική Πρεσβεία


Η Ρωσία δεν δέχεται να αλλάξει το συνταγματικό όνομα της ΠΓΔΜ, δηλαδή το «Δημοκρατία της Μακεδονίας» σε «Δημοκρατία της Βόρειας Μακεδονίας» («Σεβέρνα Μακεντόνια»). Για τη Ρωσία η ΠΓΔΜ έχει όνομα και είναι το σκέτο «Μακεδονία».
Μετά την ψηφοφορία στο Κοινοβούλιο των Σκοπίων και την έγκριση της έναρξης της διαδικασίας Συνταγματικής Αναθεώρησης, η Ρωσική Πρεσβεία στα Σκόπια έγραψε στον λογαριασμό της στο Twitter το ακόλουθο μήνυμα:
«Η Ρωσία αναγνώρισε τη Δημοκρατία της Μακεδονίας με το συνταγματικό όνομά της εδώ και περισσότερα από 26 χρόνια και η θέση της δεν αλλάζει», γράφει στο Twitter η Ρωσική Πρεσβεία.
Όχι ότι υπήρχε καμία αμφιβολία για τις επιθυμίες του «ξανθού γένους», εξάλλου το «Μακεδονικό» πρόβλημα εξαρχής ρωσικό δημιούργημα είναι, αποσκοπούσε ως σχέδιο να βγουν οι Σλάβοι στο Αιγαίο, ωστόσο, αυτά είναι καλό να τα βλέπουν οι ρωσόφιλοι στη χώρα μας και οι δεισιδαίμονες που εμπιστεύονται προφητείες, μήπως και συνέλθουν.

Στην κεντρική φωτογραφία ο Ρώσος Πρέσβης στα Σκόπια με τον πρόεδρο Ιβάνοφ.

Η ανάρτηση στο Twitter:
Ενδιαφέρον έχουν και τα μηνύματα αγάπης και χαράς των Σκοπιανών «αρχαιομακεδόνων» προς τα ρωσικά αδέλφια τους. Δείτε:

ја призна Република под нејзиното уставно име пред повеќе од 26 години и својот став не го менува.

View image on Twitter
THANK YOU OUR RUSSIAN BROTHERS & SISTERS - WE LOVE YOU FOR YOUR UNWAVERING LOVE & SUPPORT. DO NOT GIVE UP ON US, WE WILL KEEP FIGHTING FOR OUR & FOR THE FREEDOM OF pic.twitter.com/dkELmreQE0


ја призна Република под нејзиното уставно име пред повеќе од 26 години и својот став не го менува.

View image on Twitter

No comments:

Post a Comment

wibiya widget